logo maske
 
 
Docken logo2
 
 
 Spar mellem kr. 100,- og 130,- på gode siddepladser og ståpladser til koncerterne hos ArtSales
 
DOCKEN KONCERTER

ArtSales har et fast samarbejde med Docken Koncerter som arrangerer koncerter i Skandinavien. De har særligt fokus på internationale bands og koncerter med artister, der har et godt bagkatalog og gerne dem der har hittet i 70erne, 80erne og 90erne. Stilmæssigt spænder Docken Koncerter fra blues, pop og til rock. Docken Koncerter afholder primært koncerter i Docken i Nordhavn/København.

 

Til alle koncerter, er der mulighed for at købe mad ved en Pølsevogn / Foodtruck. Drikkevarer og snacks kan købes i baren og der er mulighed for at trække frisk luft lige ud til Nordhavn på Dockens skønne terrasse til alle koncerter.

 


Klik på hvert billede for at se mere om koncerten, dato, pris og bestilling...

 

ArtSales SÆRPRISER til hjsfoto4 ManhattanFoto hjs Uriah HeepFoto hjs2 Paul PottsFoto hjs 1 Suzi QFoto hjs DOCKENSS foto hjsfoto hjs bonnie TylerFoto hjs ELOSmokie Instagram billede 1080x1080 pixelsfoto hjs Village PArtSales SÆRPRISER til hjs

logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer, koncert og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44