Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Ligesom hvis der kommer krav om større afstand mellem hver gæst, er vi også forberedt på det. Med andre ord, følger både Royal Stage og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. 
Vi passer godt på vores gæster!
Skulle vi være nødsaget til at aflyse koncerten pga. Corona-sitationen, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage hos ArtSales. Bliver koncerten flyttet, kan du vælge at beholde dine billetter til den nye dato, så du er sikret de samme gode pladser. 
 
Pga. situationen kan der totalt set være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
logo maske
 
 
Royal Stage logo
 
 
 SPAR MELLEM KR. 50,- & KR. 85,- PÅ GODE SIDDEPLADSER HOS ARTSALES
 
ROYAL STAGE I HILLERØD

ArtSales har et fast samarbejde med Royal Stage i Hillerød og får, til udvalgte koncerter, lov at tilbyde vores kunder gode billetter med høj rabat. Det kræver at du er tilmeldt vores nyhedsbrev

Royal Stage ligger kun 35 min. kørsel fra København. Det er store både danske- & international navne der går på scenen i Royal Stage og mange gange er der en del at spare i forhold til samme koncert i København + den rabat som ArtSales yder vores kunder.

Skal I lave en firmaevent, er der samtidig mulighed for at leje mødelokale, ligesom der selvfølgelig både er restaurant og bar.

Vi anbefaler at du prøver at opleve en af nedenstående arrangementer i Royal Stage.

 


 

 

Klik på hvert billede for at se mere om arrangementet, dato & pris...

 

 

 foto hjs Kim WildeFoto hjs DiscoTangofoto hjs BlichfeldtFoto hjs TheGreatestLove

 

 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
 Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, arrangement og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
 Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling. 
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Hurtigst muligt efter vi har registreret din betaling, sender vi dine billetter pr. mail. Der kan gå et stykke tid, da vi modtager billetter direkte fra arrangøren i større portioner, men allersenest 14 dage før arrangementet.
 
 
AFLYSNING
 Skulle arrangementet blive aflyst, refunderer vi det fulde beløb inden for max. 7 dage.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44