"ØNSKET"
NY Disney logo FILM
 
EKSKLUSIV FORPREMIERE
Lørdag d. 25. november 2023
filmen har premiere i de danske biografer d. 7. december 2023
ØNSKET - NY DISNEY FILM
Kom med til eksklusiv forpremiere på denne helt nye Disneyfilm "Ønsket", en episk animeret musical, der stiller spørgsmålet: "Hvordan blev ønskestjernen til, som så mange har kigget på og fortalt sine drømme til gennem tiden?"

Filmen foregår i ønskernes rige Rosas. Her bliver vi præsenteret for den 17-årige Asha - en optimist med et skarpt sind, der bekymrer sig uendelig meget om sit samfund.
I et øjebliks desperation beder Asha en lidenskabelig bøn til stjernerne, som besvares af en kosmisk kraft i form af en lille kugle af endeløs energi kaldet Star.
Sammen må de stå over for farlige fjender for at redde hendes samfund og bevise, at når en modig persons vilje forbindes med stjernernes magi, kan der ske vidunderlige ting.

Asha spilles af Oscar-vinder Ariana DeBose, mens alle sangene er skrevet af Julia Michaels, som man måske kender som kunstneren bag superhits som "Issues" og "Heaven".


Ønsket foto 1 Ønsket foto 2 Ønsket foto 4 Ønsket foto 5


En hyggelig lørdag formiddag i biffen sammen med hele familien inden juleræset starter

Ønsket logo

PALADS KØBENHAVN

Lørdag d. 25. november 2023
 
PROGRAM
Kl. 11:30 æbleskiver og kakaomælk til alle i Galleriet
Kl. 12:00 starter filmen

Pr. pers.............................kr. 165,-

Prisen inkluderer 3 æbleskiver, en kakaobrik og billet til forpremieren
Inkl. moms & alle gebyrerDANSK TALE
 

 logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING, BETALING & DELTAGERE
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi en mail der bekræfter at billetterne er taget fra til jer, så I kan sætte kryds i kalenderen. Du hæfter nu for din bestilling.


Særvisningen kræver et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Vi sender først en faktura til dig pr. mail til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 
Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet pga. manglende deltagelse, får du senest besked 1 uger før.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og ønsket dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen inden kl. 16:00, skal du kontakte os med det endelige antal, ellers hæfter du for det antal du har reserveret.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem pr. mail - allersenest 3 dage før forpremieren.


AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44