DIRTY DANCING - THE MUSICAL

Megasuccessen Dirty Dancing er tilbage i en ny luksusversion

Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby, når Dirty Dancing rammer København i sommeren 2023. Det bliver stort, festligt og meget romantisk… Og husk ”Nobody puts baby in a corner”

Musicalen folder sig ud i en ny, opdateret luksusversion med stort veloplagt stjernecast anført af Silas Holst, Mathilde Norholt og Karina Frimodt.
Musicalversionen af den ikoniske kærlighedshistorie om den unge pige Baby og danseinstruktøren Johnny Castle blev i 2015, én af de største publikums-successer nogensinde i Danmark.

Over 240.000 danskere var så heldige at få fingre i billetter til musicalen, som på rekordtid måtte melde alt udsolgt og mange tusinde måtte gå forgæves.

Nu er det store show tilbage for fuld styrke, bare endnu flottere og med landets allerbedste dansere, sangere og skuespillere på scenen.
 
 
 
MEDVIRKENDE

MATHILDE NORHOLT - FRANCES "BABY" HOUSEMAN

SILAS HOLST - JOHNNY CASTLE

KARINA FRIMODT - PENNY JOHNSON

…og mange flere dygtige danske sangere, skuespillere og dansere


 
logo
SCANDIC FALKONER SALEN

ARTSALES SÆRPRIS PÅ A+ BILLETTER TIL VORES KUNDER PÅ FØLGENDE DAGE...

(begrænset antal)

Fredag d. 30. juni 2023 kl. 20:00
Lørdag d. 1. juli 2023    kl. 20:00
Onsdag d. 5. juli 2023   kl. 20:00
Onsdag d. 12. juli 2023 kl. 20:00
Torsdag d. 13. juli 2023 kl. 20:00
Fredag d. 14. juli 2023  kl. 20:00
Søndag d. 16. juli 2023 kl. 15:00


A+ billet onsdag/søndag.....................kr. 688,-
(normalpris kr. 728,-)


A+ billet torsdag/fredag/lørdag..........kr. 728,-
(normalpris kr. 778,-)


Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

Lys grå betyde at vi ikke har flere billetter

 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD

 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44