Hensynet til Coronasmitte
Alle påbud og anmodninger vedr. antal og afstandskrav følges naturligvis.
Det er ikke noget krav, men ArtSales synes det er en god idé, at man har et mundbind på, hvis man ikke er helt tryg. Mundbindet signalerer kun, at man ønsker at passe på andre og sig selv... så hvorfor ikke?! Men du er selvfølgelig fortsat lige så velkommen uden mundbind så længe det ikke er påbudt.

Skulle vi alligevel være nødsaget til at aflyse koncerten, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage. Bliver koncerten flyttet, kan du vælge at beholde dine billetter til den nye dato, så du er sikret de samme gode pladser. 
Pga. situationen er der færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor, at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.

logo maske

 

PAUL POTTS - CHRISTMAS DREAMS
Paul Potts kommer igen Danmark med sin Christmas Dreams julekoncerter. I år har han inviteret danske Lene Siel med til sine koncerter, som gæstesolist.

Der er garanti for en fin julekoncertoplevelse, når den verdensberømte Paul Potts med pianist, endnu engang folder repertoiret ud i Christians Kirken i København og Skt. Lukas Kirken i Århus.
 
Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme til en julekoncert og i år sammen med sangfuglen Lene Siel. Publikum kan se frem til en varm og fin aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to dygtige solister i smukke kirkerum med perfekt akustik til den slags musik.

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus i hele verden.

Lene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet stemme. Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums, taler sit eget sprog.

Publikum vil opleve en glæde, et nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind i København & Århus.
 

 
Der er færre billetter til rådighed til hver koncert, grundet afstandskrav, så koncerterne bliver helt eksklusive.
 
 
CHRISTIANS KIRKE KØBENHAVN
 
9. december 2020 kl. 19:30 - ekstra koncert
11. december 2020 kl. 19:30

ArtSales særpris pr. billet......kr. 330,-

Inkl. moms og gebyr kr. 20,-
(Normalpris inkl. gebyr 345,-)
 
 
 
 logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail og senest 14 dage før koncerten, men de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44