Mundbind
Opdateret 28. januar 2021
 
Pga. forlængede restriktioner er forpremiererne flyttet.
Det ligner at den nye premieredato bliver 25. marts 2021, men vi afventer en bekræftelse fra Nordisk Film samt nye forpremiere dato til ArtSales. 
Har du booket plads til den oprindelige forpremiere 27. januar, får du direkte besked så snart vi har fakta på plads. Det samme gælder, hvis du skynder dig at skrive dig på ventelisten
 
ArtSales "Corona-hensyn" i biograferne: Hvert 3. sæde er blokeret, så vi kan sikre, at der som min. er 1 ledigt sæde mellem alle selskaber. Man kan så rykke sammen med dem man færdes med til dagligt.
Du modtager digitale billetter pr. mail. Billetten vises fra telefonen ved indgangen til salen. 
Der er afstandsafmærkninger og hygiejne skiltning og der er hånddesinfektion ved alle indgange. Alle sæder og armlæn bliver rengjort mellem hver filmvisning. 
Der sørges for ekstra rengøring af alle toiletter, bordplader, håndtag m.m. 


logo maske


EKSKLUSIV FORPREMIERE
PALADS KØBENHAVN
27. JANUAR 2021 
 
Vi afventer ny dato 
 
Filmen har premiere i de danske biografer d. 4. februar 2021
MARCO EFFEKTEN
Eksklusiv forpremiere for ArtSales kunder på filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens 5. bind i serien om afdeling Q. 
 

Carl Mørck nåede næsten at blive synonym med Nikolai Lie Kaas i de første 4 film, men ”den nye” Carl Mørck alias Ulrich Thomsen gør det altså også fantastisk! Ligesom Zaki Youssef erstatter Fares Fares og Zaki falder også fuldkommen ind i rollen som Assad. I kan godt glæde jer!
 
CARL ASAD teis
 


HENSYNET TIL CORONA
I Nordisk Film Biografer tages mange forbehold, for at man helt sikkert, kan få en tryg og god oplevelse. Alle gæster skal som udgangspunkt fortsat bærer mundbind indtil man sidder i sit sæde i salen.
 
Hvert 3. sæde i salen sælges ikke. På den måde, kan vi sikre, at der som minimum er 1 ledigt sæde mellem alle selskaber. Man kan så rykke sammen med dem man færdes med til dagligt, så det er dem man sidder tæt på.

Der er afstandsafmærkninger, hygiejne skiltning og hånddesinfektion ved alle indgange. Alle sæder bliver rengjort mellem hver filmvisning og der sørges for ekstra rengøring af alle toiletter, bordplader, håndtag m.m.

Desuden tager ArtSales nogle særlige forholdsregler, i det vi har inkluderet den mest populære Gufbillet med popcorn og sodavand eller vand i billetprisen, så man ikke behøver opholde sig i foyeren, eller skal stå i kø i kiosken. Man får udleveret sine popcorn og drikke ved indgangen til salen mod at vise sin Gufbillet ved indgangen til salen. Du modtager altså både digitale billetter og Gufbilletter pr. mail. Billetterne vises fra telefonen ved indgangen til salen.
 
 
MARCO EFFEKTEN
Vi følger den 15-årige dreng Marco, som sammen med sin sigøjnerfamilie lever af at tigge og stjæle. Men familiens overhoved Zola vil gøre Marco invalid med vilje, så de kan få flere medlidenhedspenge. Han vælger at flygte og gemme sig i København, hvor Afdeling Q kommer på sporet af sagen.
 
PALADS KØBENHAVN
 
Vi afventer ny dato for forpremiere
 
27. januar 2021 kl. 18:00
Udlevering af popcorn og drikke ved indgangen til salen fra kl. 17:15

27. januar 2021 kl. 18:30

 Udlevering af popcorn og drikke ved indgangen til salen fra kl. 17:45
27. januar 2021 kl. 19:00
Udlevering af popcorn og drikke ved indgangen til salen fra kl. 18:15

Pr. billet inkl. stor Gufbillet.................kr. 180,-

Prisen inkluderer billet til forpremieren samt en stor Gufbillet til en værdi af kr. 50,-
2,5 l. popcorn og 0,8 l. sodavand eller 0,75 l. kildevand
 
inkl. moms og alle gebyrer
 
Vi kan arrangere en tilsvarende forpremiere andre steder i landet. Kontakt os for mere info. på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 
 
 logo maske
 BETINGELSER
 
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

VENTELISTE
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerkontaktperson og antal billetter pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Når vi får fastlagt forpremieredato, bliver du kontaktet hvis du har tilmeldt dig ArtSales venteliste.
 
 
BETINGELSER, BETALING & BILLETTER
Når du bekræfter at du kan på den nye forpremieredato, sender vi en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem pr. mail - allersenest 3 dage før forpremieren.


AFLYSNING
Hindrer nye restriktionerne at forpremieren kan vises, så vi er nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage eller du kan vælge at beholde din billet til en ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44