"MIG OG OLSEN BANDEN"
 
FÅ BESØG AF HENNING SPROGØE I JERES VIRKSOMHED
 
 Sprogøe foto1   Sprogøe foto2

I disse ”Corona-tider” er det langt sværere at komme til at opleve noget ”rigtig” kultur og være sammen med sine kolleger om andet end arbejde. Men hvad nu hvis kulturen kommer til jer?...
 

Navnet SPROGØE – der ringer garanteret et par klokker: Olsen Banden, Matador, Huset på Christianshavn og mange, mange andre folkekære film. 

Få besøg af Henning Sprogøe i jeres virksomhed. Du får ting at høre, som du med garanti ikke vidste og Henning viser hidtil ukendte fotos, som kun han er i besiddelse af, taget bag scenen og under optagelse af filmene. 
Du kommer helt tæt på historien bag flere af de største danske filmsucceser og hører om nogle af de kendte, store personligheder blandt danske skuespiller. Du får sjove detaljer om indspilningerne af film som ”Midt om Natten”, ”Olsen Banden” og serien ”Matador”. 

Tre fænomener har de sidste 40 år, fyldt Henning Sprogøes professionelle liv: Film, teater og skuespil. Sammen med brødrene, voksede han op i faget med en særdeles kendt far, Ove Sprogøe. 
Henning startede selv karrieren som ”stik-i-rend-dreng” på Nordisk Film. Han arbejdede videre for filminstruktøren Erik Balling, som han blev assistent for. Umiddelbart efter endt uddannelse medvirkede han så i filmen ”Midt om Natten”. 
Efter endt uddannelse som skuespiller, fortsatte Henning Sprogøe i filmbranchen. Erfaringen fra både Olsen Banden, Midt om Natten og Matador, danner grundlaget for hans fortælling.
 
De sidste mange år, har Henning uddannet landets skuespillere. Bag hans arbejde og naturtalent, står moderens og faderens store kærlighed til film og teater. Foredraget er derfor også en kærlig hilsen og tak for forældrenes inspiration.
 
MIG OG OLSEN BANDEN
Vi føler alle at vi kender de folkekære skuespillere og ikke mindst filmene så godt, men du kommer rent faktisk tættere på. Et varmt, nærværende og spændende foredrag.

Foredraget varer ca. 1 time og derefter er der rig mulighed for at stille spørgsmål. 
 
 
 
FOREDRAG MED HENNING SPROGØE
MIG OG OLSEN BANDEN

PRIS KR. 7.500,-
 
Prisen er inkl. moms
Tillæg transportomkostninger:
Storkøbenhavn u.b., Fyn kr. 500,- Jylland kr. 750,-
Evt. tillæg til overnatning

 
OBS!
Henning medbringer sin Mac med slideshow på Powerpoint. Så hav gerne ”teknikken” klar, hvis I ønsker at se de private fotos.
 
logo maske
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

BETINGELSER
Send jeres ønskede dato og tid, så undersøger vi om Henning Sprogøe er ledig.
Når datoen er på plads, bekræfter vi ved at sende en ordrebekræftelse og en faktura. 
Du hæfter derefter for bestillingen.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller vi kan finde en ny dato til jer.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44