Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både La Glace og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger og så vil vi bede dig, huske at holde afstand og have mundbind på, så vi kan passe godt på hinanden og samtidig få en god oplevelse.
Skulle der komme restriktioner som gør, at arrangementet ikke længere kan gennemføres, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage.
 
logo maske
 


la glace logo
KAGESNAK PÅ KONDITORI LA GLACE
KAGESNAK PÅ KONDITORI LA GLACE
En hyggelig aften i det historiske og fine Konditori La Glace, med masser af sødt til. 


Kagekone Marianna Stagetorn Kolos tager imod i sit populære konditori og give et spændende og underholdende foredrag om konditoriets historie og de mange kendte kager.PROGRAM

kl. 18:00 
Dørene åbner og der serveres kaffe el. te og chokolade samt lagkage og wienerbrød.

kl. 18:25 
Foredrag af kagekone og ejer Marianne Stagetorn Kolos om La glace historie, bygningerne, lokalerne, om is og dens fremstilling, om bygningerne, lokalerne, menneskene bag forretningen og slutteligt om kager og kunst.

kl. 20:00 
Arrangementet slutter ca.
la glace logo2

KONDITORI LA GLACE
Skoubogade 3, 1158 København K

UDSOLGT!
 
 6. maj 2021 kl. 18:00-20:00
 

Pris pr. pers………..kr. 390,-

Arrangementet inkluderer kaffe eller te ad libitum, chokolade, lagkage, wienerbrød og andre forskellige slags delikate ”kagelækkerier”… og så får alle ArtSales gæster en dåse hjemmelavede La Glace småkager med hjem til en værdi af kr. 72,-.

Priserne er inkl. moms & gebyr på kr. 20,- pr. billet

 
maske2
 
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44