DR Koncerthuset logo
THE BEST OF ENNIO MORRICONE
I januar 2020 var Koncertsalen totalt udsolgt og det var en storslående oplevelse for publikum, men mange måtte gå forgæves og fik ikke billetter. D. 5. april 2022 er koncerten tilbage og ArtSales tilbyder vores kunder A-billetter med rabat, men vi råder over et begrænset antal.


EN STORSLÅET MUSIKAFTEN
Det er en koncert med mere end 100 musikere og sangere fra ”Milano Festival Opera” under ledelse af den verdensberømte dirigent Marco Seco, der bringer Ennio Morricones flotte filmmusik til live i en storslået koncert i DR’s Koncertsal.

Han er en af de største komponister inden for filmmusik og de originale scener fra nogle af filmene vises samtidig på et kæmpelærred og skaber en nærmest hårrejsende effekt, når man samtidig oplever musikken live fra det kæmpe store orkester. 

Ennio Morricone har komponeret over 500 værker til film og TV, såvel som over 100 selvstændige værker. Højdepunkterne tæller bl.a. musikken til film som “Once Upon a Time in the West”, “Once Upon a time in America”, “A Fistful of Dollars”, “The Untouchables” og “The Mission”. En af Morricone’s bedst kendte værker, soundtracket til “The Good, The Bad and The Ugly”.
En koncertoplevelse vi anbefaler!
 
 
ArtSales råder over et begrænset antal gode A-billetter med rabat til vores kunder
 


 

DR Koncerthuset logo
DR's KONCERTSAL I TV-BYEN
Ørestads Blvd. 13, 2300 København

D. 5. april 2022 kl. 20:00 - udsolgt

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 610,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 565,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 625,-)
 
  

 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44