RHYTHM OF THE DANCE I TIVOLI
The National Dance Company of Ireland, byder på underholdning på meget højt niveau i denne helt nye produktion.
 
Rhythm of The Dance” har været på turneer i hele verden gennem 22 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Årsagen til succesen er ikke til at tage fejl af!! Fans worldwide får salen til at bruse, klappe og trampe i gulvet i takt til danserne og den keltiske musik, i et to timer langt imponerende show. 

De prisvindende danserne stjæler det meste af billedet men akkompagneres af fantastiske live musikere og sangere. Det er magisk, når de på tælling, forbliver i formation og til perfektion, flytter fødderne ens, ekstremt hurtigt og præcist, man kan blive helt paralyseret af at se på det.

Showet er en rejse gennem Irlands historie, fra de gamle myter og legender til den moderne og mere urbane nutid. Dansen gengiver ligeledes en rejse fra den oprindelige irske dans, der har dannet fundamentet for al irsk dans, frem til den nye moderne. Alt er kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer, hvilket giver denne forestilling en plads blandt de bedste af slagsen.

Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiskemusik helt fortryllende

Rhythm of The Dance glæder sig til at optræde for dansk publikum igen. Det er et humørløftende og imponerende show som vi anbefaler og så er det helt tæt på, når det foregår i Glassalen i Tivoli.
 


 
 
Glassalen logo
GLASSALEN
TIVOLI KØBENHAVN
 

29. september 2021 kl. 20:00

ARTSALES RÅDER OVER GODE A-BILLETTER MED RABAT
 
ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 535,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 495,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.


(normalpris inkl. gebyr kr. 560,-)
 
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44