KONCERT I DOCKEN D. 12. NOVEMBER 2021
EARTH WIND & FIRE F. AL MCKAY
Al McKay’s EARTH WIND & FIRE har nu 3 gange besøgt Docken København med helt udsolgte koncerter. De koncerter er simpelthen bare en fest!
Oplev eller genoplev bandet og alt den skønne musik, vi alle elsker. Det er en koncert med hit på hit på hit...
 
 
Al McKay’s EARTH WIND & FIRE EXPERIENCE
I slutningen af 1983 spillede EW&F stadig men mindre og mindre. De lavede lidt musik fra tid til anden, men gruppen, der havde defineret sin unikke lyd var væk. Så i 1990 besluttede den tidligere EWF-guitarist Al McKay, at sammensætte et band fra resterne af den oprindelige gruppe, først til nogle koncerter i Japan. Gruppen kaldte sig "LA Allstars" og var sammensat af tidligere medlemmer af EWF.
Gennem årene har LA Allstars, senere "AL McKay's Earth Wind & Fire Experience", været en af de mest indflydelsesrige musikere i R & B og funk. Disse har medtaget mange af de oprindelige medlemmer af den sene 70'ers / tidlige 80’eres Earth Wind & Fire.
 

 

Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 

Fredag d. 12. november 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 130,- PR. BILLET HOS ARTSALES

ArtSales særpris på siddeplads gulv……........…kr. 465,-
 
Normalpris siddeplads kr. 595,-
Priserne er inkl. moms & gebyr 20,- pr. stk.

 


 
 logo maske
BETINGELSER
 


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44