DR Koncerthuset logo
 
EN STORSLÅET KONCERTOPLEVESE I DR'S KONCERTSAL MED "GAME OF THRONES"
GAME OF THRONES - IN CONCERT
Helt fra begyndelsen og den ikoniske titelmelodi til ”Light of the Seven”, der lægger lyd til Cerseis leg med wildfire i King’s Landing, spiller musikken en betydelig rolle i oplevelsen af serien ”Game of Thrones”. 

Oplev musikken live med et 100 mands stort ensemble fra London Festival Symphonics i København.

Det store symfoniorkester med kor og solister, folder den dramatiske musik ud, ledet af dirigent Stephen Ellery, understøttet af scener og billeder fra serien.

For dem der ikke har set Game Of Thrones, kan en koncertoplevelse som denne, meget vel være det der ændrer giver lysten til at komme i gang. 
London Festival Symphonics leverer et live mesterværk i DR's Koncertsal. 
 

 
DR Koncerthuset logo
DR'S KONCERTSAL I TV-BYEN
4. april 2022 kl. 20:00
(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......kr. 605,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 575,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris kr. 620,-)

 logo maske
BETINGELSER
 
 
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44