Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Docken, Cityconcerts og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger og vi beder dig om det samme, se CORONA RESTRIKTIONER
 
logo maske
 
 
KONCERT PÅ DOCKEN D. 23. OKTOBER 2021
 
ALPHAVILLE
Det ikoniske band Alphaville giver koncert i Danmark d. 23. oktober 2021

Det er ikke uden grund at bandet har status som et af 80’ernes største kultbands. Mere end 30 år i musikbranchen, millioner af solgte pladser og utal af koncertture, tærede på bandet. I dag er det faktisk kun forsanger, Marion Gold som er oprindeligt medlem fra 80érne. Men de fleste er enige i, at han også er den allervigtigste med sin karakteristiske stemme.

Det bliver en aften ”down memory lane” for mange koncertgæster.

Alphaville logo
DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

23. oktober 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00
 
SPAR KR. 130,- HOS ARTSALES
 
ArtSales særpris siddeplads kr. 465,-

Normalpris siddeplads kr. 595,-
Ståpladserne til koncerten bliver fjernet, for at give mere plads til siddepladserne af hensyn til Coronavirus

Priserne er inkl. moms & gebyr 20,- pr. stk.
logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44