PAUL POTTS - CHRISTMAS DREAMS
Paul Potts vender tilbage til Danmark med sin Christmas Dreams tour i julen 2021. I år har han Kirsten Sigggard med som gæstesolist.

Der er garanti for en fin julekoncertoplevelse, når verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder julerepertoiret ud for danskerne.
Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme til   julekoncert og bliver det sammen med hele Danmarks Kirsten Siggaard. Publikum kan se frem til en varm og fin aften med engelske og danske juleklassikere de to dygtige solister, både i duetter og hver for sig. 

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 trådte ind på scenen i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent”. I dag har han stjernestatus i hele verden.

Kirsten kender vi og hun har jo en skøn stemme og så favner hun meget bredt. 

I 2011 indspillede Kirsten og Paul London duetten ”More Than A Dream” der var at finde på julealbummet ”Min Jul” og de ser begge meget frem til at skulle på turne sammen og komme ud at synge for et publikum igen.

ArtSales tilbyder som altid vores kunder billetter med rabat, men har et begrænset antal til rådighed....
 
 
SKT. LUKAS KIRKE ÅRHUS
27. november 2021 kl. 19:30

CHRISTIANS KIRKE KØBENHAVN
1. december 2021 kl. 19:30

KRISTKIRKEN KOLDING
3. december 2021 kl. 19:30

GRAM SLOT
5. december 2021 kl. 20:00

CARL NIELSEN SALEN ODENSE
19. december 2021 kl. 20:00
 
 
ArtSales særpris pr. billet.....................kr. 330,-

Inkl. moms og gebyr kr. 20,-
(Normalpris inkl. gebyr 355,-)
 
 logo maske
BETINGELSER
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44