EKSKLUSIV FORPREMIERE
 
KRUMMERNE - DET ER SVÆRT AT VÆRE 11 ÅR
KRUMMERNE - DET ER SVÆRT AT...
Familiefilmen "Krummerne - det er svært at være 11 år" er baseret på Thøger Birkelands populære bogserie om familien Krumborg.

I den nye film ser vi, hvordan skærmen er begyndt at fylde for meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, at familien skal komme hinanden ved. Krumme foreslår derfor en skærmfri uge, så han slipper for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil.
Men hvad skal man så lave? Sammen med Vicevært Svendsen finder familien en gammel papkasse med blandt andet Kim-bøger, en togbane, en politiuniform til børn og et detektivsæt.

Krumme sluger Kim-bøgerne råt og starter et detektivbureau med sin ven Tom. Da mestertyvene Tina og Jeff dukker op med den stjålne diamant fra Nationalmuseet, beslutter Krumme sig for at opklare det store diamanttyveri. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas hjerte.

"Krummerne - det er svært at være 11 år" er den 6. film om Krumme og hans familie. Den første udkom tilbage i 1991 og blev et kæmpe hit. I 1996 var de ligeledes centrum for TV2s populære julekalender "Krummernes Jul".

Glæd jer til en hyggelig dag med hele familien i biffen søndag d. 5. december til forpremiere på Krummernes nye film. 
 
EKSKLUSIV FORPREMIRE
PALADS KØBENHAVN

Filmen har premiere i de danske biografer 16. december 2021
Forpremierer kan arrangeres i andre biografer i landet ved min. 50 pers. afhængig af ledige sale og byer

PALADS KØBENHAVN
SØNDAG D. 5. DECEMBER 2021

Kl. 11:30
ved ankomst serveres æbleskiver og kakaomælk til alle

Kl. 12:00
vises forpremieren på "Krummerne - Det Er Svært At Være 11 År" eksklusivt for ArtSales gæster
 


Pris pr. pers..................................kr. 160,-

Prisen inkluderer 
En 3 lune æbleskiver med syltetøj og sukker + kakaomælk og billet til forpremieren


Husk at skrive om du også skal have...

Lille Gufbillet til popcorn og drikke kan tilkøbes for kr. 40,-
1,4 liter popcorn og en valgfri drikkevare (vælg mellem 0,5 liter kildevand/sodavand, et glas vin eller en lille fadøl).

Stor Gufbillet til popcorn og drikke kan tilkøbes for kr. 50,-
 2,5 liter popcorn sammen med en valgfri drikkevare (vælg mellem 0,8 liter sodavand og 0,75 liter kildevand, et glas vin eller en fadøl).
 
Inkl. moms & alle gebyrer

 
 logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING, BETALING & DELTAGERE
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage mailer vi en faktura til betaling netto/kontant, som bekræfter dit køb. Du hæftet nu for din bestilling.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem pr. mail - allersenest 3 dage før forpremieren.


AFLYSNING
Hindrer nye restriktionerne at forpremieren kan vises, så vi er nødsaget til at aflyse helt, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage eller du kan vælge at beholde din billet til en ny dato.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44