Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Sømods Bolcher og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger og vi beder dig om det samme, se CORONA RESTRIKTIONER
 
logo maske
 
BOLCHER & FOREDRAG HOS SØMODS
butikken indeni bolcher hakkes bolchemasse aeltes indgang til butikken noerregade sortimentsposer soemodsbolcher

FOREDRAG, RUNDVISNING, BOLCHESMAGNING - & KOGNING HOS SØMODS BOLCHER
 
 
Eksklusivt arrangement kun for ArtSales kunder
En sød og sjov oplevelse i det fine gamle bolchekogeri
 
 
Camilla Sømod, 5. generation bolchekoger i Sømods Bolcher, tager imod når I ankommer og viser rundt omme bag ved, mens hun underholder med et hav af "søde" historier om både spøgelser, fabrikken og meget mere. 
 

SMAGSPRØVER
Sømods Bolcher byder på ikke mindre end 70 forskellige varianter, de fleste med en historie. I kan nok ikke nå at smage dem alle, men i hvert fald de bedste af dem. 
I får også lov at smage nogle af de unikke smagstoffer der kommer i bolcherne, som giver en større forståelse for smagen og hvorfor de smager så ægte og godt. Hvem har for eksempel smagt hvor sød naturlig lakrids er, eller hvor meget vinsyre stimulerer mundvandet?
 

HELT TÆT PÅ PRODUKTIONEN AF SØMODS BOLCHER
I kommer helt tæt på bolcheproduktionen. Fra når den flydende sukkermasse bliver hældt ud på bordet, til når bolchestængerne skal hugges til bolcher, hvilket I selv får lov at gøre – bolcherne får I selvfølgelig med hjem.
I er i kyndige hænder og bliver instrueret af Sømods Bolchers egne professionelle dropskogere, der tilsammen har over 100 års erfaring imellem sig. At se noget unikt blive skabt fra bunden er en fantastisk følelse, specielt når det også smager godt. 
Denne oplevelse skaber grin og gode minder, uanset om det er med kollegaerne, familien eller vennerne.
Der bliver serveret vand og et hvidglas vin til arbejdet. 


LIDT AF HISTORIEN
Sømods Bolcher bliver produceret på Nørregade i København. Alle bolcherne er håndlavede, og fremgangsmåden er den samme, som for 127 år siden. Der bruges kun naturlige ingredienser. Farve og smag er 100 % naturligt og grundmassen er 100 % perlesukker. Der er ingen konserveringsmidler eller overfladebehandling og ingen brug af glukose. De er de eneste i hele verdenen der laver bolcher på denne måde.

Sømods Bolcher bygger på en lang række af traditioner, der har eksisteret siden 1891, hvor ingredienserne også var i fokus. L.P Hansen startede bolchekogeriet i Nørregade 49. 
I 1922 får fabrikken sit kendte navn Sømods, efter familiens overtagelse. Da bygningen rives ned i 1934 flytter man over på den anden side af gaden i nr. 36, hvor fabrikken stadig ligger. 
I 1991 fik Sømods Bolcher prædikatet Kongelig Hofleverandør og den dag i dag har de stadig løbende handel med kongehuset.

Arrangementet varer halvanden til to timer.
 

 
soemods logo
Nørregade 36B, 1165 København K
 
30. oktober 2021 kl. 10:30-12:30
 
2. november 2021 kl. 17:00-19:00
3. november 2021 kl. 17:00-19:00
4. november 2021 kl. 17:00-19:00
6. november 2021 kl. 10:30-12:30
 
13. november 2021 kl. 10:30-12:30 - udsolgt
 
16. november 2021 kl. 17:00-19:00
17. november 2021 kl. 17:00-19:00
18. november 2021 kl. 17:00-19:00
20. november 2021 kl. 10:30-12:30Pris pr. pers. alt inkl.………..kr. 495,-


Prisen er inkl. moms og alle gebyrer

 

logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen. 


Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Skulle vi være nødsaget til at aflyse den dato du har valgt, pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før. Vi sender først en faktura, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger, så når du modtager din faktura, er det fordi vi ved at arrangementet gennemføres. Vi sender fakturaen pr. mail til betaling netto/kontant.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44