VERDENS FØRSTE MUSICAL MED SANGE AF...

LENNON & MCCARTNEY

 

SHE LOVES YOU - MUSICAL

SLY medvirkende


SHE LOVES YOU er en musical om en moderne familie, hvor alle har deres egne udfordringer med kærligheden. Sat til Lennon og McCartneys udødelige sange oplever vi både den nye, unge kærligheds naivitet, den eksisterende kærlighed forandre sig og den livslange kærlighed blomstre på ny.
Bliv revet med af sange som Let It Be, In My life, Blackbird og Across the Universe når Maria Lucia, Birgitte Raaberg, 22 skuespillere og 17-mands orkester byder velkommen til den historiske verdenspremiere på musicalen She Loves You.


Baseret på de verdensberømte sange af Lennon & McCartney er musicalen She Loves You en fortælling om en moderne familie, hvor alle tager livtag med kærligheden. Den unge kærligheds højtflyvende rus, den etablerede kærligheds skelsættende udfordringer og den livslange kærlighed, der blomstrer ved livets afslutning. Alt sammen viklet ind i en humoristisk, romantisk og dramatisk historie fortalt gennem verdens bedste kærlighedssange!SLY sange


TIVOLIS KONCERTSAL

ArtSales særpris

 

(vi råder over et meget begrænset antal)

 

Fredag 1. april kl. 19.30

Lørdag 2. april kl. 15.00 - udsolgt

Lørdag 2. april kl. 19.30

Tirsdag 5. april kl. 19.30

Onsdag 6. april kl. 19.30

Torsdag 7. april kl. 19.30 - udsolgt

Fredag 8. april kl. 19.30

 

 

tirsdag/onsdag

O-billet.................................kr. 705,-

(normalpris kr. 745,-)

 

 

torsdag/fredag/lørdag

O-billet.................................kr. 755,-
(normalpris kr. 795,-)

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 4 uger før musicalen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44