INDEN FOR MURERNE I DIAKONISSESTIFTELSEN
 
 
I oldtiden var en diakonisse en kvindelig menighedsmedhjælper, der assisterede ved kvinders dåb og varetog pleje af syge kvinder. 
Idéen med diakonissehuse bredte sig, ikke mindst til Skandinavien. I Danmark tog kronprinsesse Louise initiativet til i 1863 at etablere en dansk diakonissestiftelse på Frederiksberg.
En diakonisse måtte ikke være gift. Hvis hun indgik ægteskab, måtte hun udtræde af søsterfællesskabet.
Diakonisserne måtte i mange år slås med befolkningens opfattelse af, at de var nonner. Forskellen på de protestantiske diakonisser og de katolske nonner var, at de ikke aflagde evige løfter og at de var frie til at udtræde, når de ønskede.
 
Diakonissestiftelsen er i dag en af Danmarks førende velfærdsaktører, der har hovedsæde i de smukke og historiske bygninger på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.
 
Ikke alle ved hvad der foregår bag murerne, som både er uddannelse i sygepleje, ældreboliger, plejehjem, Hospice, Øjenklinik, Psykiatricenter, genbrugsbutik, produktion af alterbrød til hele Danmark, Emmauskirken og meget andet. 
 
DIAKONISSESTIFTELSEN
Forstanderinde søster Pelle alias Merete Pelle Poulsen viser os rundt i de gamle historiske og stemningsmættede bygninger, Emmauskirken og alterbrødsbageriet, hvor der produceres mere end 3 millioner alterbrød om året og hun giver os fortællingen om Diakonissestiftelsens historie, diakonisserne og deres mange arbejdsområder.

Det er virkelig både sjovt og spændende og høre hvad der sker og er sket inden for murerne i det kæmpe område.
 
Rundvisningen tager ca. halvanden time. Efterfølgende bydes der på en lækker hjemmelavet sandwich og et glas øl, vin eller vand i diakonissernes spisesal. 

Et sjovt, spændende og anderledes kig på murerne i den gamle Diakonissestiftelse.

 
diakon logo
Peter Bangsvej 5 B, 2000 Frederiksberg
 
 
23. marts 2022 kl. 17:00 - 19:00 - udsolgt
27. april 2022 kl. 17:00 - 19:00 - udsolgt
18. maj 2022 kl. 17:00 - 19:00 - udsolgt
 
 
Pr. person for hele arrangementet inkl. mad og drikke............kr. 295,-
 
Prisen inkluderer guidet eksklusiv rundvisning/foredrag rundt i Diakonissestiftelsen samt efterfølgende hjemmelavet sandwich samt øl, vin eller sodavand.
inkl. moms & alle gebyrer

 logo maske
BETINGELSERDU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn og/eller firmanavnadressetelefonnummerdatoantal pladser samt evt. antal billetter til aftenens forestilling hvis du ønsker det pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer sender vi en mail der bekræfter at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen.
Du hæfter nu for din bestilling
 
Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Skulle vi være nødsaget til, at aflyse pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før. Vi sender først en faktura, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger, så når du modtager din faktura, er det fordi vi ved at arrangementet gennemføres. 
Vi sender fakturaen pr. mail til betaling netto/kontant.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44