THE SHOW LOGO lille
 
ABBA - THE SHOW CERES ARENA
THE SHOW – a Tribute to ABBA spiller for en totalt udsolgte huse hver gang. I 2021 er de tilbage både i Ceres Arena i Århus & i Operaen i København, så nåede du ikke at få billetter, eller vil du opleve den fantastiske koncert igen, råder ArtSales over et begrænset antal gode A-billetter med rabat til vores kunder.

Det er et af Europas dygtigste tribute-bands, akkompagneret af ingen mindre end The National Symphony Orchestra of London, på en af landets smukkeste scener, så er rammerne ligesom sat for en fantastisk aften!
De kommer så tæt på forbillederne, at man kan mærke gåsehuden, når de står på scenen og vi skal høre alle de største ABBA hits.
 
 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste i salen med rabat
 

CERES ARENA ÅRHUS
28. oktober 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 560,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
(Normalpris kr. 620,-)

SAMME KONCERT I OPERAEN KØBENHAVN 7. NOVEMBER 2021

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44