Verdenspremiere på helt ny musical i Cirkusrevyens telt på Bakken i efterårsferien
 
PINOCCHIO - NY MUSICAL
I efterårsferien 2022 præsenterer Mastodonterne den splinternye familiemusical ’Pinocchio’ i Cirkusrevyens telt på Bakken.

Kom med til Italien på et vildt og spændende eventyr om verdens mest berømte trædukke, der så inderligt ønsker at blive en rigtig dreng. Følg med på Pinocchios hæsblæsende rejse, der bl.a. fører ham forbi et dukketeater, til Pjækkeland og sågar helt ned på havets bund!
Glæd dig til et fantastisk musicaleventyr fortalt med sang, dans, musik, farverige kostumer og masser af humor, der henvender sig til alle fra 5 år og op.
Forestillingen varer 2,5 time inkl. pause.


Fra det øjeblik Den Blå Fe svinger sin magiske tryllestav, begynder vores eventyr! Den uskyldige dukke får liv i lemmerne og skal for første gang stå på egne ben. Men verden er ikke hvad den ser ud til og Pinocchio må hurtigt lære at skelne godt fra ondt – og det bliver med blandet succes! Faktisk bliver Pinocchios allerførste skoledag begyndelsen på hans livs rejse, som måske kan opfylde hans allerstørste drøm... at blive en rigtig dreng. 

Pinocchio er en spændende og skøn musical for hele familien, hvor Mastodonterne lader fantasien få frit løb. Der er tale om en vaskeægte verdenspremiere med helt ny musik og et manuskript, der er skræddersyet til Mastodonternes store ensemble. I kan godt glæde jer!


Nyd en dag, med hele familien, i efterårsferien på Bakken og det helt nye musical-eventyr "Pinocchio" i Cirkusrevyens telt. ArtSales tilbyde vores kunder gode A-billetter med rabat...


 Pin22 logo wText white
Cirkusrevyen logo

Lørdag d. 15. oktober 2022 kl. 12:00
Lørdag d. 15. oktober 2022 kl. 16:00
Søndag d. 16. oktober 2022 kl. 12:00
Søndag d. 16. oktober 2022 kl. 16:00
Onsdag d. 19. oktober 2022 kl. 16:00
Torsdag d. 20. oktober 2022 kl. 16:00
Fredag d. 21. oktober 2022 kl. 19:00
Lørdag d. 22. oktober 2022 kl. 12:00
Lørdag d. 22. oktober 2022 kl. 16:00
Søndag d. 23. oktober 2022 kl. 12:00


ArtSales særpris pr. A-billet voksen/barn...........kr. 255,-

(normalpris voksen kr. 325,- / barn kr. 275,-)

inkl. moms & alle gebyrer

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato/tid og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før forestillingn og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44