CORONA RESTRIKTIONER
 Mundbind
DU SKAL FREMVISE GYLDIGT CORONAPAS VED KONCERTEN I DOCKEN 


KONCERT I DOCKEN D. 30. JANUAR 2022
DEEP PURPLE performed by IAN PAICE
IAN PAICE MED BAND GIVER DEEP PURPLE KONCERT 
Ian Paice er den legendariske trommeslager i Deep Purple og i øjeblikket det eneste tilbageværende grundlægger af Deep Purple. Han er på turné med bandet Purpendicular for at bringe sit ”Best Of Classic Deep Purple” show til Europa. Ingen videoskærm er nødvendig, da Ian Paice udfører sin unikke spillestil få meter fra publikum i over to timer. Vi skal høre Deep Purple klassikere som “Child In Time”, “Black Night”, “Smoke On The Water”, “Woman From Tokyo”, “Hush” og mange flere...

Deep Purple er blevet hyldet som et af de mest innovative og succesrige rockbands nogensinde siden 70’erne og Paices trommespil har haft stor indflydelse på det. Hans musik er kendetegnet ved balancen mellem genial musikalitet og monumental enkelhed. Paice har medvirket, sammen med Deep Purple, i Whitesnake, i Gary Moore band og i soloprojekter med Jon Lord, Paul McCartney og Pete York fra The Spencer Davis Group.

Kaldet “Bedste Deep Purple Tribute Band i verden” af Ian Paice og Joe Lynn Turner, bandet Purpendicular har evnen til at fange den unikke magi fra Deep Purple. Selv Ritchie Blackmore siger “Purpendicular er et fremragende band” og Roger Glover sagde efter sin optræden med Purpendicular i Basel 2012 “De er cool og det er en stor fornøjelse at spille med dem”.
 
Glæd jer til koncerten i Docken. ArtSales råder over gode siddepladsbilletter og ståpladser med rabat til vores kunder


 
Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 
 

30. januar 2022 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 100,- PR. BILLET HOS ARTSALES

ArtSales særpris ståplads gulv………...………kr. 295,-
ArtSales særpris siddeplads gulv………………kr. 395,-
 
Normalpris ståplads kr. 395,-, siddeplads kr. 495,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44