INDEN FOR MURERNE I FRIMURERORDENENS STAMHUS
 
Den Danske Frimurerorden nedstammer direkte fra Danmarks første loge, St. Martin, der blev stiftet den 11. november 1743 i København. Flere danske konger har været medlemmer af Den Danske Frimurerorden. Den første var Frederik 5. som blev optaget som frimurer den 3. juni 1744.

Den Danske Frimurerorden er den mest kendte logeorganisation i Danmark og den har i dag ca. 10.000 medlemmer. Den har logebygninger spredt over hele landet i ca. 50 danske byer. Dens monumentale Stamhus på Blegdamsvej på indre Østerbro i København, er Frimurernes hovedsædet. Frimureordenen ledes af én Stormester, som bistås af Det Højeste Råd. 
 
FRIMURERORDENENS STAMHUS
Den Danske Frimurerorden er ikke en hemmelig organisation, men en organisation med hemmeligheder. De fortæller gerne om deres historie, værdigrundlag, rammerne for logearbejdet og deres sociale virke, men ikke om deres ritualer. Vi får dog alligevel et indtryk og et kig indenfor i det kæmpe Stamhus på Blegdamsvej, som er over 16.000 m2, fordelt på 6 etager og går fra 20 meter over jorden til 7 meter under jorden med i alt over 330 rum.

Vi skal se de offentlige lokaler herunder den store smukke festsal, hvor vi hører om frimurerhuset og frimurerhuset under besættelse. Vi fortsætter rundt i forskellige sale, hvor vi hører om kendte/berømte frimurer og selve frimurersystemet m.m.
Vi skal også se en reel logesal, hvor vi hører lidt om det daglige frimureri.
Endeligt skal vi se Europas største frimurer museum målt på artefakter til meget høje værdier. 

Sammen med rundviseren slutter vi af i spisesalonerne, hvor der bydes på 3 stykker uspecificeret smørrebrød en øl eller vand og kaffe eller the.

Rundvisningen og foredraget tager 2 ½ time. Frokosten er der ca. sat en time af til, hvor der er mulighed for at stille foredragsholderen masser af spørgsmål. 
 
Frimurer logo
Blegdamsvej 23, 2100 København Ø
 
 Lørdag d. 5. marts 2022 kl. 10:00 - 13:30
 Lørdag d. 11. juni 2022 kl. 10:00 - 13:30 - udsolgt
 
 
Pr. person for hele arrangementet inkl. mad og drikke.................kr. 350,-
 
Prisen inkluderer guidet eksklusiv rundvisning/foredrag rundt samt efterfølgende frokost ved 3 stykker uspecificeret smørrebrød, en øl eller vand og kaffe eller the.
inkl. moms & alle gebyrerPRAKTISK INFO.
Brandmyndighederne kræver navn på alle deltagere, som du derfor skal sende sammen med din bestilling til ArtSales. 
Man ringer på klokken til højre for den store dør ved hovedindgangen. Man lukkes ind og samles i forhallen, hvor jeres rundviser og foredragsholder tager imod jer.  
Der startes præcis kl. 10:00, så vi anbefaler at man møder 10 min. før.
Vi går i grupper af max. 30 pers. så alle får noget ud af det. 

Store tasker må ikke medbringes og fotografering og brug af mobiltelefoner er forbudt.
 
Parkering: Der kan parkeres på Blegdamsvej (Kbh Parkering, blå zone, 12 kr/time). Der må ikke parkeres på Stamhusets skråparkeringspladser.
Bus: 3A til Irmingergade (overfor Stamhuset). Bus 14 til Trianglen (200 m til Stamhuset). 
S-tog: Nordhavn st. + Bus 3A (som ovenfor). 
Metro: Trianglen st. (200 m til Stamhuset) 

 logo maske
BETINGELSERDU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING, DELTAGELSE & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen. 


Der er plads til få ved hvert arrangement, da pladsen er trang og alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Vi sender en faktura til dig pr. mail til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 
Skulle vi være nødsaget til, at aflyse et arrangement på den dato du har valgt, pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.


AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44