NYTÅRSKONCERT & WIENERBAL

Nytårskoncert & Wienerbal med Danmarks Underholdningsorkester og Vild Med Dans dansere...

Det bliver et brag af en aften, når Danmarks Underholdningsorkester igen slår dørene op for 'Nytårskoncert & Wienerbal' lørdag den 8. januar 2022 kl. 19:30. K.B. Hallen danner rammen om den festlige aften, hvor publikum vil opleve de store klassiske værker og masser af dans leveret af Silas Holst og kendte dansere fra "Vild med dans". Når wienerballet åbner efter koncerten, står orkesteret fortsat for musikken og alle med dansebillet inviteres med på dansegulvet.  

Nyfortolket nytårstradition 
Danmarks Underholdningsorkester gentager succesen fra 2020 og byder velkommen til en aften med elskede nytårsklassikere af komponister som Strauss og Lumbye. Repertoiret vil bestå af det bedste blandt tangoer, polkaer og valse fra hele verden. Silas Holst sætter dansetrin til udvalgte numre sammen med en række af de bedste dansere fra "Vild med dans" – blandt andre Jenna Bagge og Mille Funk.

Veloplagte værter
Med deres energiske makkerskab sørger værterne Silas Holst og Stine Rosengren for at feststemningen rækker langt ud over scenekanten. Gennem nytårskoncerten deler de ud af deres specialiserede viden om både musik og dans. 

Wienerballet skydes i gang 
Fra kl. 22:00-23:00 har alle med dansebillet en sjælden mulighed for selv at komme på dansegulvet akompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.
Silas Holst og danserne viser de grundlæggende dansetrin og guider publikum på gulvet i de første 20 minutter af wienerballet. Herefter er dansegulvet åbent og denne gang indrettet således, at både nybegyndere og øvede kan få en uforglemmelig aften med musik og dans. Så sørg for at have danseskoene på, hvis du vil være med til dans.

Dansebillet til ballet
Grundet pladsbegrænsning skal dansebilletten tilkøbes, hvis man ønsker at danse med til wienerballet og lærer de grundlæggende dansetrin af Silas Holst efter nytårskoncerten. Der er begrænset antal men ArtSales råder over dansebilletter.
Kom og vær med til at skyde det nye år i gang på festligste vis!
 


ArtSales tilbyder billetter med rabat blandt de bedste pladser, spar op til kr. 110,-

K.B. Hallen
Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg
 
8. januar 2022 kl. 19:30
Dørene åbner kl. 18:30

ArtSales særpris kategori 1.........................….kr. 560,-
ArtSales særpris kategori 1 inkl. dansebillet..….kr. 650,-

ArtSales særpris kategori 2.........................….kr. 450,-
ArtSales særpris kategori 2 inkl. dansebillet..….kr. 540,-

Normal pris kategori 1 kr. 660,-, inkl. dansebillet kr. 760,-
Normal pris kategori 2 kr. 535,-, inkl. dansebillet kr. 635,-


Priserne er inkl. moms, billet gebyr 30,- og ordregebyr på kr. 5,- pr. stk.
 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44