RUNDVISNING PÅ POLITIGÅRDEN
& MIDDAG PÅ RESTAURANT FLAMMEN
 
POLITIGÅRDEN - RUNDVISNING & MIDDAG
ArtSales inviterer på en spændende rundvisning i Politiets hovedkvarter i København - den flotte gamle politigård og en efterfølgende overdådig middag på  Restaurant Flammen på H.C. Andersens Boulevard 6 min. gang fra Politigården. 
 
Du får et lille indblik i hvem der sidder hvor og hvad der foregår på Politigården samt lidt sjove anekdoter fra ”gården”. 
Det er et fantastisk byggeri der blev påbegyndt i 1918 og stod færdigt i årsskiftet 1923-1924. Den officielle indvielse, fandt sted den 30. marts 1924. H. Kampmann, H.J. Kampmann, Aa. Rafn og H. Jacobsen var arkitekterne bag.
Fra gadesiden er bygningen meget plan, og udstråler en dyster højtidelighed og geometrisk strenghed men når man kommer indenfor, er det anderledes og helt majestætisk.

Rundvisningen tager ca. 2 timer og varetages af en nuværende eller pensionerede betjent, som har eller har haft sin daglige gang på Politigården.  Du får om "Den runde gård", som ikke skulle have været rund om Mindegården og den gamle dommervagt.

 
VIGTIG INFO.
Af sikkerhedsmæssige årsager kræver politiet fulde navn og adresse på hver deltager, som skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sammen med din bestilling eller allersenest 8 dage før. Det er herefter ikke muligt at ændre i deltagerlisten, som distrueres efter rundvisningen. 
Har man ikke sendt deltagerlisten i tide, bliver man ikke lukket ind og får ikke refunderet billetten.

Vi henstiller til at man selvfølgelig respekterer Politigården som en arbejdsplads og udviser passende adfærd.
Det er ikke tilladt at medbringe store tasker eller rygsække på rundvisningen. En del af rundvisningen vil foregå udendørs og vi anbefaler at man husker at klæde sig på efter årstiden. Rundvisningen egner sig ikke til gangbesværede.MIDDAG EFTER RUNDVISNINGEN
Efter rundvisningen fortsætter arrangementet på Restaurant Flammen på H.C. Andersens Boulevard 37, 6 minutters gang fra Politigården, hvor der er reserveret bord til jer. 
 
Flammen facadeflammen grill
 
 MENU
 
Der er min. 3 forretter, min. 50 varianter i salatbaren samt friskbagt brød og min 15 slags kød fra grillen.
Spis alt hvad du kan og lyst til!
Desuden får du et glas vin, øl eller sodavand og en kop kaffe og der står isvand på bordene.
 

 

RUNDVISNING PÅ POLITIGÅRDEN & MIDDAG PÅ FLAMMEN
 (mødetid 16:50 på Polititorvet, 1567 København V)

Onsdag d. 26. januar 2022 kl. 17:00 - 21:00
Torsdag d. 27. januar 2022 kl. 17:00 - 21:00 - udsolgt

Onsdag d. 2. februar 2022 kl. 17:00 - 21:00
Torsdag d. 3. februar 2022 kl. 17:00 - 21:00 - udsolgt
 
Pris pr. pers……............................…..kr. 475,-

Inkl. moms & alle gebyrer

Prisen inkluderer rundvisning, foredrag, min. 3 forretter, salatbar, grillbuffet, et glas vin/øl/sodavand en kop kaffe og vand på bordene.
 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen. 
Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Vi sender en faktura til dig pr. mail til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 
Skulle vi være nødsaget til, at aflyse et arrangement på den dato du har valgt, pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før.
 

RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44