ANDREW LLOYD WEBBER GALA
Andrew Lloyd Webber Gala er et show skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid. En række internationalt anerkendte solister fra London West End med fantastiske stemmer, et syngende og dansende ensemble, akkompagneret af et rigtigt musicalorkester, sørger for et gallashow for ”Webberelskere”

Det er et show med uddrag fra flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker, såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem, præsenteret live af det professionelle set-up fra London. I kan godt glæde jer!
 
Andrew Lloyd Webber Gala 24 4   Andrew Lloyd Webber Gala 24 2   Andrew Lloyd Webber Gala 24 5


Tivoli logo
KONCERTSALEN

13. februar 2024 kl. 20:00


ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 555,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 630,-

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44