operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
RUNDVISNING & MIDDAG I OPERAEN
OPERAEN - RUNDVISNING & MIDDAG
GUIDET RUNDVISNING & MIDDAG I VORES SMUKKE OPERAHUS...

En guidet rundvisning der starter i Operaens smukke foyer, der med sine rene linjer, Olafur Eliassons lysskulpturer og udsigt over Københavns Havn, omfavner den blanke ahornskal omkring Store Scene. Se Per Kirkebys kobberrelieffer og Per Arnoldis Opera-bomærke støbt ind i foyergulvet.

Efterfølgende skal vi ind i den kæmpestore sal, som er noget helt andet at se uden publikum og vi kommer bag scenen, hvor de enorme, flytbare scenefelter gør det muligt at opføre flere forskellige forestillinger samme dag. Se kontrasten fra Store Scene til Takkelloftet, hvor scenens fleksibilitet er i centrum. Der er både meget at se og fortælle. Den smukke bygning gemmer allerede på mange historier.

Rundvisningen varer ca. 75 minutter og gennemføres på kunstens præmisser, dvs. med hensyn til aktuelle opsætninger.

Efter rundvisningen spiser vi på 3. eller 4. sal i Operaens fine nye restaurant Almanak - restauranten er allerede er kendt fra huset The Standard i indre by.
 
 
EKSTRA
Hvis du har lyst at fuldende oplevelsen med aftenens forestilling, råder ArtSales ligeledes over et begrænset antal rigtig gode billetter på de forreste rækker, i bedste kategori, som vi tilbyder med rabat
 


operaen logo

ALMANAK PÅ 3. & 4. SAL I OPERAEN 

Meyers i operaen

MENU
Hovedret fra teatermenuen med afsæt i sæsonens råvare

1 glas huses rød- eller hvidvin 
Efterfølgende kaffe eller te med sødt til.
Der står karafler med vand på bordene
 
 
 
RUNDVISNING & MIDDAG I OPERAEN
 
Torsdag d. 19. maj 2022 - udsolgt
rundvisning kl. 16:30, middag kl. 17:45
 
 
 
PROGRAM
Mød op 10 min. før rundvisningen til venstre for hovedindgangen.
16:30 Rundvisning med guide
17:45 Middag i restauranten på 3. & 4. sal
 
 
 
_________________

PRIS PR. PERSON

For hele arrangementet inkl. rundvisning & middag kr. 495,-

inkl. moms & gebyr på kr. 20,- pr. stk.
_________________DKT Krone logo

BILLET TIL AFTENENS FORESTILLING

Vil I fuldende oplevelsen med at se aftenens forestilling, tilbyder ArtSales gode billetter, på de forreste rækker, i bedste kategori med rabat.
 
Næsen
 
Den unge Sjostakovitjs første opera bygger på Gogols satiriske historie om en næse, der stikker af fra sin ejermand. Oplev en komisk opera, skrevet af en genial 22-årig, som brød alle regler i operahåndbogen.

Dmitrij Sjostakovitjs opera Næsen er fra 1928, og det skelsættende musikdrama kan nu opleves i en visuelt spektakulær iscenesættelse af et kunstnerisk hold med tilknytning til den spanske teatergruppe La Fura del Baus. Den kun 22-årige komponist skrev selv librettoen på baggrund af Nikolaj Gogols novelle med samme titel.

Næsen er vanvittig og fuld af skøre indfald. Næsens ejermand opdager i vantro, at hans næse er væk, da han vil tjekke en bums, han fandt på den aftenen før. Han vikles ind i en kamp mod næsen og et myndighedsbureaukrati, der bryder sammen i lyset af den groteske problemstilling.

Sjostakovitj afviser alle gængse regler i sit værk, hvor han sprænger alle hidtil kendte, klassiske rammer for operagenren. Selv når komponisten anvender velkendte musikalske former, vender han dem fuldstændig på hovedet: Til Næsenskriver han for eksempel en kanon for otte kontrabasser og et mellemspil for 10 ustemte slagtøjsinstrumenter.

Operaen er komponeret i stumfilmens storhedstid i Charlie Chaplins ånd af en ung mand, der skulle udvikle sig til at blive en af vor tids største symfonikere med sine 15 symfonier – men som også skulle vise sig at blive en stor filmmusikkomponist.
 
PRIS PR. BILLET
Forestillingen starter kl. 19:00

kr. 933,-

inkl. moms & alle gebyrer
(normalpris kr. 980,-)
 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING & BETALING

Send navn og/eller firmanavnadressetelefonnummerdatoantal pladser samt evt. antal billetter til aftenens forestilling hvis du ønsker det pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer sender vi en mail der bekræfter at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen.
Du hæfter nu for din bestilling

Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Skulle vi være nødsaget til, at aflyse pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før. Vi sender først en faktura, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger, så når du modtager din faktura, er det fordi vi ved at arrangementet gennemføres.
Vi sender fakturaen pr. mail til betaling netto/kontant.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber.
Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget evt. billetter fra operaen, sender vi voucher og billetter pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44