ØLSMAGNING & TAPAS
SKANDS logo
RUNDVISNING - FOREDRAG - ØLSMAGNING - TAPAS
 
ØLSMAGNING & TAPAS PÅ SKANDS
En spændende og hyggelig oplevelse på det succesfulde Bryggeriet SKANDS...

Bryggeriet blev startet af den erfarne brygmester Birthe Skands i 2003, som havde en vision om, at det gamle bryggerhåndværk igen skulle i højsædet. Med en baggrund som udviklingschef for Carlsberg og en stor kærlighed til specialøllen, skabte Birthe Skands sit kvalitetsbryggeri.
I 2017 blev bryggeriet overtaget af Ernst Kristensen og Søren Truelsen i forbindelse med et generationsskifte.
Ernst og Søren er lykkedes med at føre bryggeriet videre på Birthes grundlag, med samme velsmag i bryggeriets øl.
Før man som forbruger kan nyde øllene fra Bryggeriet Skands, går ugers brygning forud. Vores brygmestre afstemmer nøje råvarer og overvåger mæskning, urtekogning og gæring for at sikre, at processerne går op i en højere enhed. Enhver brygmester har sin egen personlige måde at brygge øl på og det er netop de forskellige sammensætninger af bl.a. råvarerne, bryghusets særlige gærkultur og overvågningen af produktionen, der giver Bryggeriet Skands sine unikke og allerede meget populære øl der sælges med kæmpe succes.
 
Til vores arrangement får du hele historien, ser processen og smager på den gode øl. Ejer og direktør Ernst Kristensen tager i mod os og invitere indenfor til et spændende foredrag i- og om produktionen af den gode øl og om udviklingen af de forskellige smage. Vi skal til rigtig ølsmagning!
 
Når vi har været rundt og se hele produktionen, er der sat borde op i produktionshallen hvor vi, selvfølgelig med lidt god øl til, får serveret lækre tapas som Ernst har sørget for fra sin lokale leverandør, mens der bliver mulighed for at stille spørgsmål. 
 
Der bliver delt en gaveæske ud til os hver til en værdi af 135,- og alle får desuden en rabatkode på 15% rabat med, så man i ro og mag, kan handle lige det øl man hver især bedst kan lide, når man kommer hjem.
Hele arrangementet tager ca. 2 timer og er både spændende og rigtig hyggeligt. 
 
 
 Tapas  Skands gaveæske

 
SKANDS logo
Hesselager 21, 2605 Brøndby

Onsdag d. 2. november 2022 kl. 17:00 - 19:00
Torsdag d. 3. november 2022 kl. 17:00 - 19:00
Torsdag d. 10. november 2022 kl. 17:00 - 19:00


Pris pr. pers for hele arrangementet........................…..kr. 400,-

Inkl. moms & alle gebyrer

Prisen inkluderer rundvisning, foredrag, ølsmagning, tapas, ølgavepakke til en værdi af kr. 135,- og rabatkode på 15% til webshoppen.

logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen. 
Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Skulle vi være nødsaget til, at aflyse den dato du har valgt, pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før. Vi sender først en faktura, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger, så når du modtager din faktura, er det fordi vi ved at arrangementet gennemføres.Vi sender fakturaen pr. mail til betaling netto/kontant.
 

RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44