Dette arrangement sælges kun pr. hele rundvisning med op til 30 deltagere

Frimurer logo
 
INDEN FOR MURERNE I FRIMURERORDENENS STAMHUS
 
Den Danske Frimurerorden nedstammer direkte fra Danmarks første loge, St. Martin, der blev stiftet den 11. november 1743 i København. Flere danske konger har været medlemmer af Den Danske Frimurerorden. Den første var Frederik 5. som blev optaget som frimurer den 3. juni 1744.

Den Danske Frimurerorden er den mest kendte logeorganisation i Danmark og den har i dag ca. 10.000 medlemmer. Den har logebygninger spredt over hele landet i ca. 50 danske byer. Dens monumentale Stamhus på Blegdamsvej på indre Østerbro i København, er Frimurernes hovedsædet. Frimureordenen ledes af én Stormester, som bistås af Det Højeste Råd. 
 
FRIMURERORDENENS STAMHUS
Den Danske Frimurerorden er ikke en hemmelig organisation, men en organisation med hemmeligheder. De fortæller gerne om deres historie, værdigrundlag, rammerne for logearbejdet og deres sociale virke, men ikke om deres ritualer. Vi får dog alligevel et indtryk og et kig indenfor i det kæmpe Stamhus på Blegdamsvej, som er over 16.000 m2, fordelt på 6 etager og går fra 20 meter over jorden til 7 meter under jorden med i alt over 330 rum.

Vi skal se de offentlige lokaler herunder den store smukke festsal, hvor vi hører om frimurerhuset og frimurerhuset under besættelse. Vi fortsætter rundt i forskellige sale, hvor vi hører om kendte/berømte frimurer og selve frimurersystemet m.m.
Vi skal også se en reel logesal, hvor vi hører lidt om det daglige frimureri.
Endeligt skal vi se Europas største frimurer museum målt på artefakter til meget høje værdier. 

Sammen med rundviseren slutter vi af i spisesalonerne, hvor der bydes på lækker buffet bestående af...

Røget laks
Tynde skiver af okse med ristede svampe
Frikadeller med surt
Små ovnbagte kartoftler
Tomatsalet med "persilikum"
Urtecreme
Brød & smør
1 glas vin, øl eller sodavand
Dagens kage og kaffe

Rundvisningen og foredraget tager 2 ½ time. Frokosten er der ca. sat en time af til, hvor der er mulighed for at stille foredragsholderen masser af spørgsmål.

 
Frimurer logo
Blegdamsvej 23, 2100 København Ø
 
 Lørdag d. 27. april 2024 kl. 10:00 - 13:30
 Lørdag d. 18. maj 2024  kl. 10:00 - 13:30

 
 
 Pris inkl. mad og drikke pr. rundvisning, i alt.................kr. 11.850,-

pr. pers. ved 30 deltagere kr. 395,-
 

Prisen inkluderer guidet eksklusiv rundvisning/foredrag rundt samt efterfølgende frokostbuffet, et glas vin, øl eller sodavand samt dagens kage og kaffe
inkl. moms & alle gebyrer


Står arrangementet med lys grå, betyder det at det er udsolgtSÆRLIGE BETINGELSER I FORBINDELSE MED RUNDVISNINGEN
Brandmyndighederne kræver navn på alle deltagere, som skal sendes til ArtSales inden besøget.
Deltagerlisten skal ligeledes medbringes til arrangementet og der skal være en kontaktperson/gruppeansvarlig for gruppen, som kan bekræfte at de 30 personer, der står på listen også er dem der er tilstede på dagen.


PRAKTISK INFO.

Man ringer på klokken til højre for den store dør ved hovedindgangen. Man lukkes ind og samles i forhallen, hvor jeres rundviser og foredragsholder tager imod jer.  
Der startes præcis kl. 10:00, så vi anbefaler at man møder 15 min. før så gruppedeltagerne kan bekræftes og man kan komme af med sit overtøj m.m.
Man går i grupper af op til 30 personer.

Store tasker må ikke medbringes og fotografering og brug af mobiltelefoner er forbudt.
 
Parkering: Der kan parkeres på Blegdamsvej (Kbh Parkering, blå zone, 12 kr/time). Der må ikke parkeres på Stamhusets skråparkeringspladser.
Bus: 3A til Irmingergade (overfor Stamhuset). Bus 14 til Trianglen (200 m til Stamhuset). 
S-tog: Nordhavn st. + Bus 3A (som ovenfor). 
Metro: Trianglen st. (200 m til Stamhuset) 


logo maske

HANDELSBETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


OBS!
DETTE ARRANGEMENT SÆLGES KUN PR. HELE RUNDVISNING MED OP TIL 30 PERSONERBESTILLING, BETALING
Send navnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling og vi sender dig en faktura til betaling netto/kontant.

RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for få dage til at invitere, sender du navnadressetelefonnummer og dato til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager rundvisningen fra til jer og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal, ellers forbeholder vi os ret til at sælge rundvisningen til en anden gruppe.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher/adgangsbillet pr. mail.

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44