Docken logo
URIAH HEEP
Det britiske hardrock legender Uriah Heep fejrer sit 50-års jubilæum med en stor turné! Glæd dig til en aften med masser af rockhits når de gæster Docken den 4. december 2022.

Uriah Heep er et af de "fire store" rockbands sammen med Led Zeppelin, Deep Purple og Black Sabbath, og bestemt et af de mest spændende bands både musikalsk og lyrisk, der stammer fra heavy rock. Deres karriere strækker sig over 50 år, og det har været en rutsjebane: 25 studiealbum, 21 officielle livealbum, mere end 45 millioner solgte albums på verdensplan og over 4000 shows opført i 60 lande.

Der skal rockes i Docken d. 4. december, kom og rock med!
 


 
Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 
 

4. december 2022 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 100,- PR. BILLET HOS ARTSALES

ArtSales særpris siddeplads………………kr. 495,-
 
Normalpris siddeplads kr. 595,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44