Den skønneste komedie
DEN SKALDEDE FRISØR
Thomas Helmig og Susanne Bier forvandler sammen filmen, Den Skaldede Frisør fra 2012, til en ny, stor musicalkomedie. Thomas Helmig skrev titelmelodien til Susanne Biers gennembrudsfilm, Den Eneste Ene. Efter meget længere end forventet ventetid, glæder de sig til så meget til at præsentere deres første musical sammen!


Susanne Bier om samarbejdet: 
"Da Thomas lavede titelnummeret til Den Eneste Ene, ramte han noget meget præcist ved filmen. En særlig uskyldsfuld romance som var håbefuld uden at være sentimental. Lige siden har jeg haft lyst til at lave noget med ham igen. Thomas er helt sin egen og alligevel føler jeg et kunstnerisk slægtskab med ham, som gør at jeg er sikker på, at hans sange til Den Skaldede Frisør vil gøre musicalen endnu mere gribende end filmen." 
 
 
Thomas Helmig glæder sig også til komme i gang med musicalen:
"Da Susanne ringede og spurgte, om jeg ville skrive sange til Den Skaldede Frisør, sagde jeg ja, før hun havde stillet spørgsmålet færdigt.
Jeg har altid kunnet genkende dele af mig selv i hendes film, og siden vi arbejdede sammen sidst, har jeg håbet på, at vi kunne stikke hovederne sammen igen. Susanne og jeg taler, på mange måder, samme sprog, så jeg glæder mig til at springe på hovedet ned i den her musical."
 

Handling
Ida er frisør. Hun har mistet alt sit hår efter kemo og hendes mand Leif, er hende utro med én fra arbejdet. Philip er direktør og har mistet sin kone ved en ulykke og er sikker på, at hans liv er forbi.

Benedikte, hans irriterende svigerinde, vil dog meget gerne frelse ham.  Så det hele er lidt rodet, nu hvor de alle sammen skal til bryllup i Italien, hvor Philips søn Patrick og Idas datter Astrid skal giftes... Og SÅ begynder det hele for alvor!
 
 
Den Skaldede Frisør Foto teaser
 
 
ArtSales råder over et begrænset antal billetter, på udvalgte dage, der sælges efter først til mølle princippet og selvfølgelig med rabat til vores kunder...


TILBUDDET UDLØBER D. 11. AUGUST 2022

SCANDIC FALKONER SALEN
 
Onsdag d. 14. september 2022 kl. 20:00
Torsdag d. 15. september 2022 kl. 20:00
Fredag d. 16. september 2022 kl. 20:00
Lørdag d. 17. september 2022 kl. 15:00
Lørdag d. 17. september 2022 kl. 20:00
Søndag d. 18. september 2022 kl. 15:00
Lørdag d. 24. september 2022 kl. 20:00
Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 20:00
Fredag d. 14. oktober 2022 kl. 20:00
Lørdag d. 15. oktober 2022 kl. 15:00
Lørdag d. 15. oktober 2022 kl. 20:00

(vi tilbyder A+billetter, som er bedste kategori)
 

torsdag/fredag/lørdag
ArtSales særpris A+ billet…………….….kr.715,-
 
onsdag/søndag
ArtSales særpris A+ billet…………….….kr.672,-
 
Til forestillinger skrevet med gråt, har vi ikke flere pladser
 
Inkl. moms & gebyr kr. 30,- pr. stk.
 
Normalpris tors/fre/lør inkl. gebyr kr. 778,-
Normalpris ons/søn inkl. gebyr kr. 728,-
 
 
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før musicalen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44