Eventyrteatret logo
 
NISSEN UDEN NAVN
Eventyrteatrets juleforestilling i Tivoli Glassalen...
 
Når julelysene tændes i Tivoli, har Eventyrteatret premiere på den nye julemusical ”Nissen uden navn”. Forestillingen er 1 times forrygende familieunderholdning, som skaber den helt rigtige julestemning blandt både børn og voksne. Den er egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år og teaterbilletten giver fri adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen.

Da Juleparken skal gøres klar til den årlige julefest er alle havenissestatuerne forsvundet med undtagelse af en enkelt, som er blevet bragt til live. Men hvor er alle de andre havenisser forsvundet her? Hvad sker der når en havenisse pludselig vækkes til live og først skal til at lære verdenen at kende og kan der kommer styr på juleparken inden den store julefest? - For alle har brug for at vide, hvem de er og hvor de kommer fra.

 
Tivoli logo
GLASSALEN
 
Der er taget gode A-pladser fra til ArtSales på følgende dage...

Søndag d. 27. november kl. 12:00
Søndag d. 27. november kl. 14:00
Lørdag d. 3. december    kl. 12:00
Søndag d. 4. december   kl. 12:00
Søndag d. 4. december   kl. 14:00 - udsolgt
Lørdag d. 10. december  kl. 12:00
Søndag d. 11. december kl. 12:00
Søndag d. 11. december kl. 14:00
Lørdag d. 17. december  kl. 12:00
Søndag d. 18. december kl. 12:00
Søndag d. 18. december kl. 14:00

ArtSales særpris pr. A-billet...................kr. 260,-

(normalpris kr. 285,-)
inkl. moms & alle gebyrer


Billetterne gælder samtidig som entre til Tivoli

 
logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, dato/tid og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men de er taget fra til dig og du modtager dem senest 3 uger før forestillingen.
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44