PRETTY WOMAN MUSICAL

OPLEV PRETTY WOMAN OG BLIV FORELSKET IGEN

NY MUSIK AF BRIAN ADAMS SAMT KÆMPEHITTET PRETTY WOMAN FRA ROY ORBISON

I efteråret 2022 kan du opleve en af de største og mest romantiske Hollywood filmklassikere PRETTY WOMAN som musical med NY musik af Bryan Adams og kæmpehittet “Pretty Woman” fra Roy Orbison.
Du kan sikkert allerede alle replikkerne og har set filmen til bevidstløshed. 
Den ikoniske kærlighedshistorie om to skæbner, der på forunderligvis bliver hinandens redning, i en by hvor der er plads til store drømme og eventyr lurer omkring hjørnet!

 


OM MUSICALEN

Han vil lave en forretningsaftale - Hun vil have det hele… og deres kærlighed sprænger alle rammer! Den hovedrige, men ensomme finansmand Edward Lewis kan ikke finde tilbage til sit hotel. Han forvilder sig ind i Hollywoods red light district, spørger om vej og får ved et tilfælde samlet den prostituerede Vivian op, der for 10 dollars indvilliger i at vise ham vej til The Beverly Wilshire Hotel. De tilbringer natten sammen og da Edward næste morgen indser at han får brug for en kvindelig ledsager til diverse selskaber og business-middage, hyrer han den smukke Vivian for en hel uge. Det starter som en ren forretningsaftale, men som dagene går, forelsker de sig hjælpeløst i hinanden og da ugen er gået, er de nødt til at se sandheden i øjnene…


Du kan se frem til at genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære alle de ikoniske karakterer at kende på en hel ny måde. Fra gadepigen Vivian og forretningsmanden Edward til hans slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst den elskelige
hoteldirektør Mr. Thompson.

 

 
Pretty Woman flad

TIVOLIS KONCERTSAL

ArtSales særpris på bedste kategori pladser til vores kunder på følgende dage 

(begrænset antal)

 

torsdag d. 22. september 2022 kl. 19:30 - udsolgt
onsdag d. 28. september 2022 kl. 19:30 - udsolgt
torsdag d. 29. september 2022 kl. 19:30 - udsolgt
fredag d. 30. september 2022 kl. 20:00 - udsolgt
søndag d. 2. oktober 2022 kl. 15:00 - udsolgt
onsdag d. 5. oktober 2022 kl. 19:30 - udsolgt
Torsdag d. 6. oktober 2022 kl. 19:30 - udsolgt
Fredag d. 7. oktober 2022 kl. 20:00 - udsolgt
Lørdag d. 8. oktober 2022 kl. 20:00 - udsolgt

O-billet onsdag/torsdag..............kr. 694,-
(normalpris kr. 765,-)


O-billet fredag/lørdag/søndag....kr. 739,-
(normalpris kr. 815,-)

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer


 
logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 4 uger før musicalen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44