DIRTY DANCING - THE MUSICAL

Megasuccessen Dirty Dancing er tilbage i en ny luksusversion

Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby, når Dirty Dancing rammer København i sommeren 2023. Det bliver stort, festligt og meget romantisk… og husk ”Nobody puts baby in a corner”!

Musicalen folder sig ud i en ny, opdateret luksusversion med stort veloplagt stjernecast anført af Silas Holst/Alban Lendorf, Mathilde Norholt og Karina Frimodt.
Musicalversionen af den ikoniske kærlighedshistorie om den unge pige Baby og danseinstruktøren Johnny Castle blev i 2015, én af de største publikums-successer nogensinde i Danmark.

Da den spillede første gang var over 240.000 danskere så heldige at få fingre i billetter til musicalen. På rekordtid måtte der meldes udsolgt og mange måtte gå forgæves.
I sommer er det store show tilbage for fuld styrke, bare endnu flottere og med landets allerbedste dansere, sangere og skuespillere på scenen.
 
 
 
MEDVIRKENDE

MATHILDE NORHOLT - FRANCES "BABY" HOUSEMAN

SILAS HOLST / ALBAN LENDORF - JOHNNY CASTLE

KARINA FRIMODT - PENNY JOHNSON

…og mange, mange flere dygtige danske sangere, skuespillere og dansere

Silas og Alban
 
Den verdensberømte danser, Alban Lendorf, kendt fra New York City Ballet, skal dele hovedrollen som Johnny Castle med Silas Holst.

Alban og Silas dansede over for hinanden i musicalen Den Skaldede Frisør og er i tæt dialog omkring rollen som Johnny Castle. De glæder sig begge til at give jer en oplevelse udover det sædvanlige.

Alban Lendorf har en fortid som et af de helt store navne på den internationale balletscene. I 2006 blev han som 17-årig uddannet fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Fire år senere var han solodanser på Den Kongelige Ballet, og fik hovedroller i de største balletter. Karrieren fik endnu et stort løft, da han som 25-årig blev solodanser på American Ballet Theatre i New York, og sideløbende var gæstesolist på nogle af verdens største scener.

I 2019 flyttede Alban hjem til Danmark og startede en ny karriere som skuespiller. Her har han medvirket i filmene De Standhaftige og Skyggen i mit øje, ligesom han i 2021 spillede den anmelderroste hovedrolle som Jean i Strindbergs teaterstykke, Frk. Julie. På musicalscenen har Alban gjort sin entre med en stærk præstation i Den Skaldede Frisør. Her dansede han over for Silas Holst og de to havde et tæt samarbejde og komplementerede hinanden flot.

Udover en række internationale priser, har Alban også vundet Reumert-prisen som Årets Danser i 2012 og 2014, og i 2021 blev han tildelt ridderkorset af 1. grad af Dannebrogordenen.
 
 
GLÆD JER TIL EN FANTASTISK MUSICAL!


logo
SCANDIC FALKONER SALEN

ARTSALES SÆRPRIS PÅ A+ BILLETTER TIL VORES KUNDER PÅ FØLGENDE DAGE...

(begrænset antal)

Fredag d. 30. juni 2023 kl. 20:00
Lørdag d. 1. juli 2023    kl. 20:00
Onsdag d. 5. juli 2023   kl. 20:00
Onsdag d. 12. juli 2023 kl. 20:00
Torsdag d. 13. juli 2023 kl. 20:00
Fredag d. 14. juli 2023  kl. 20:00
Søndag d. 16. juli 2023 kl. 15:00


A+ billet onsdag/søndag.....................kr. 688,-
(normalpris kr. 728,-)


A+ billet torsdag/fredag/lørdag..........kr. 728,-
(normalpris kr. 778,-)


Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

Lys grå betyde at vi ikke har flere billetter

 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD

 
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44