Jethro tull logo
 
JETHRO TULL I KB HALLEN
Jethro Tull inkl. legendariske Ian Anderson...

Så er der koncert med det fantastiske rockband Jethro Tull og Ian Anderson - den verdenskendte fløjtespiller og stemmen bag Jethro Tull, i K.B. Hallen den 27. oktober 2022.


Det engelske band Jethro Tull er blandt verdens bedst sælgende rockband med 60 millioner albums. Frontmanden er den legendariske, tværfløjte spillende Ian Anderson, som står bag store succeser som Aqualung og Thick As A Brick. Ian Anderson og Jethro Tull har udgivet 30 studio- og live albums, siden bandet stod på scenen for første gang på Londons berømte Marquee Club i februar 1968.

En uforglemmelig aften og et brag af en rockkoncert!
 
Der er reserveret et begrænset antal gode siddepladser til ArtSales, som vi tilbyder vores kunder med 110,- rabat.


K.B. Hallen
Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg

27. oktober 2022 kl. 20:00


SPAR KR. 110,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris siddeplads kr. 555,-


Normalpris siddeplads kr. 665,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 
 

logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadresse og telefonnummer samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44