DR Koncerthuset logo
 
EN STORSLÅET KONCERTOPLEVELSE I DR!
 
LES MISERABLES i DR KONCERTHUSET
LesMiserables kor 

Stort orkester fra Cinema Festival Symphonics, kor, 15 solister og filmscener fra den verdensomspændende filmsucces "Les Miserables"
Under ledelse af dirigent: Stephen Ellery
 
 
“Les Miserables” af Alain Boublil og Claude-Michel Schönberg fra 1985, er den længst kørende musical i verden. Filmen af samme navn, fik premiere i 2012 og blev ligeledes en verdensomspændende succes. Til den blev der særligt komponeret et ekstra stykke musik specielt til Hugh Jackman, som blev nomineret til en Oscar for årets bedste filmmelodi. Den plus alle de andre skønne melodier fra musicalen og filmen skal vi opleve live til koncerten i DR's Koncertsal.

Ekstraordinært vil der også være originale scener fra filmen, som bliver vist på storskærm i samarbejde med Universal Pictures. 
Det bliver en fantastisk koncertoplevelse!

 

EKSTRAKONCERT KL. 15:00
Søndag d. 22. januar 2023 kl. 15:00

Søndag d. 22. januar 2023 kl. 20:00 - udsolgt


DR KONCERTHUSET
(ArtSales tilbyder A-billetter blandt de bedste med rabat)

Særpris pr. A-billet…………………………....….kr. 595,-
Særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 555,-

Inkl. moms & alle gebyrer
(normalpris 625,-)


logo maske
BETINGELSER
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men allersenest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44