DEN INTERNATIONALE SMASH-HIT MUSICAL
DE HAVDE LOOKET, ATTITUDEN OG EN LYD SOM INGEN ANDRE
DE VAR FØDT I NEW JERSEY, MEN EROBREDE HELE VERDEN
JERSEY BOYS
Jersey Boys har begejstret publikum over hele verden og er blevet et verdensomspændende fænomen. 
Forestillingen har solgt mere end 10 millioner billetter og har vundet flere en 55 prestigefyldte internationale priser, inkl. en Tony Award for Bedste Musical. Nu kan den for første gang opleves i Danmark!
 
Den internationale hitmusical Jersey Boys fortæller den sande historie om det globale musikfænomen Frankie Valli and The Four Seasons og i efteråret 2023 kommer den til Tivoli i København. 


En smart impresario samler fire musikalsk begavede arbejderdrenge fra New Jerseys slumkvarter. De kunne være endt som kriminelle, men i stedet begynder de at skrive deres egen musik, forsøger at skabe deres helt egen unikke sound og drømmer om at erobre verden. Da deres gennembrud endelig bliver en realitet, og deres første super Sherry brager igennem overalt, går alt omkring dem amok, og inden de er fyldt 30 år, har de solgt over 175 millioner albummer over hele verden. De nyder succesen, pengene og opmærksomheden – ikke mindst fra kvinderne. Men så begynder nedturene. Interne stridigheder, personlig tragedie og en gammel gæld til mafiaen. Det bliver begyndelsen til enden… men musikken lever for evigt.


Jersey Boys er én af de største internationale musicalsucceser i de seneste 20 år. Den fik premiere på Broadway i 2005, hvor den blev en forrygende succes, spillede i over 11 år og fik hele 4.642 opførelser. I West End i London blev det først til ni år, og nu spiller Jersey Boys igen i en ny version. Forestillingen har solgt flere end 10 millioner billetter og er blevet opført over hele verden, men kommer altså først nu til Danmark og Tivoli i København.


Stærke kræfter bag musicalen

Bag musicalen står Lion Musicals, som tidligere har stået bag succeserne Kærlighed ved første hikMidt om nattenThe BodyguardShu-bi-dua og Pretty Woman.


MEDVIRKENDE

Jersey Boys medvirkende

 
...og mange, mange flerejerseyboys logo

TIVOLIS KONCERTSAL


Til nedenstående forestillinger, er der  taget udvalgte gode pladser fra til ArtSales fra række 2 midt for , som vi tilbyder vores kunder med rabat

(begrænset antal)

 

Lørdag d. 7. oktober 2023     kl. 19:30
Torsdag d. 12. oktober 2023 kl. 19:30
Torsdag d. 19. oktober 2023 kl. 19:30O-billet onsdag/torsdag............................kr. 694,-
(normalpris kr. 765,-)


O-billet fredag/lørdag/søndag..................kr. 739,-
(normalpris kr. 815,-)

Priserne er inkl. moms, billetgebyr kr. 55,- & adm. gebyr kr. 10,-
OBS! Biletterne gælder ligeledes som entré til Tivoli fra d. 12.- 21. oktober

 
Står forestilligen med lys grå betyder det at vi ikke har flere billetter


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men vi sender billetter løbende og senest 3 uger før forestillingen men de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er producenten nødsaget til at aflyse forestillingen, refunderer ArtSales dit køb inden for 7 bankdage ekskl. billetgebyret på kr. 55,-, eller du kan beholde dine billetter til en evt. ny dato.
logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44