SVANESØEN
MED NATIONALBALLETTEN KYIV - UKRAINE
SVANESØEN
På trods af den forfærdelig krig i Ukraine, er det lykkedes at samle et fantastisk balletensemble fra Nationalballetten i Kyiv, til denne smukke opsætning af Svanesøen.
Balletkompagniet skal turnere med opsætningen i hele Skandinavien samt i Tyskland.

Nationalballetten i Kyiv er et af ​​de bedste balletkompagnier, der med jævne mellemrum optræder rundt omkring i verden.
To solodansere fra balletten i Kyivs National Opera, Olga Golytsya og Jan Vana, bidrager også i denne turné. De to "stjerne-dansere" har allerede demonstreret deres vidtspændende repertoire i mange lande, herunder i England, USA, Sydafrika og Kina, Italien og Tyskland. 

Det bliver både smukt og rørende at opleve en af verdens smukkeste balletter med de topprofessionelle dansere fra Ukraine, når de gæster København.
 
 
Der er reserveret gode A-billetter til ArtSales som vi tilbyder vores kunder med rabat.FALKONER SALEN I KØBENHAVN
(ArtSales tilbyder A-billetter blandt de bedste med rabat)

Lørdag d. 21. januar 2023 kl. 20:00

Særpris pr. A-billet…………………………....….kr. 565,-
Særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 530,-

Inkl. moms & alle gebyrer
(normalpris 590,-)


logo maske
BETINGELSER
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men allersenest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44