FROZEN - the MUSIC SHOW ON ICE
FROZEN - the MUSIC SHOW ON ICE
 
Et imponerende is show med et stort ensemble af dygtige sangere, dansere og internationale akrobater fra England, Tyskland og Cuba på skøjter iscenesat i et imponerende LED-scenedesign.

Søstrene Elsa og Anna og deres ledsagere begiver sig ud på en eventyrlig musikalsk rejse på skøjter.

Alle de elskede sange fra FROZEN 1 og FROZEN 2 synges live på engelsk af artisterne.
Der bliver ren gåsehud når Elsa synger aftenens absolutte hit "Let it go!" og fortryller scenen med en kæmpe LED-skærm der simulere magiske kræfter til et hav af is og dybblå krystaller og snemanden Olaf drømmer om sol og strand i " In Summer ”med en drink i hånden.
Elsa og Anna kommer i sneboldkamp med troldene i "Do you want to Build a Snowman" og Kristoff synger "Reindeer(s) Are Better Than People" med sit elskede rensdyr Sven.
Mange flere hits følger i det flotte show på is, herunder "Where Nobody Was Before", "Show You" og "Love Opens Doors".

Det bliver ren magi!


Late-sale særpris på gode A-billetter, kun hos ArtSales


ODEON ODENSE
D. 10. februar 2023 kl. 19:30FALKONER SALEN KØBENHAVN
D. 11. februar 2023 kl. 19:30


Late-sale særpris pr. A-billet…………………………....….kr. 395,-

Inkl. moms & alle gebyrer
(normalpris 585,-)


 logo maske
BETINGELSERDU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD

 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44