Drøm stort med hele familien når "Disney On Ice" vender tilbage til Danmark
...og Ballerup Super Arena som eneste sted i Danmark i 2023
DISNEY ON ICE - DREAM BIG
For første gang i to år, vender en af verdens mest populære familieforestillinger "Disney On Ice" tilbage til Danmark med et storslået show, der er fyldt med eventyr og de mest heltemodige Disney karakterer, under titlen "Disney On Ice - Dream Big".

Børn og voksne kan glæde sig til at se velkendte og nye Disney figurer på skøjter, når det internationalt anerkendte show kommer til Ballerup Super Arena, som det eneste sted i Danmark, med deres kæmpe opsætning "Disney On Ice - Dream Big" i januar 2023.


Det er mod der baner vejen for Disneys mest eventyrlystne helte i "Disney On Ice - Dream Big", når figurerne fremhæver magien og eventyret i Disneys fortællinger gennem kunstskøjteløb i verdensklasse. Showet byder på alles yndlings Disney figurer, som Elsa og Anna, Mickey og Minnie, Miguel, Vaiana, Belle, Genie og mange, mange flere.

Vi skal opleve 
den frygtløse Vaiana og den største halvgud Maui, når de skal ud på en actionfyldt rejse for at genoprette Te Fitis stjålne hjerte.
Vi skal se Miguel fra Disney Pixars Coco, bringe festlighederne fra "Día de los Muertos" til isen.
Og vi skal vikles ind i Rapunzels hårrejsende søgen efter at se de flydende lys.
Eller hvad med rejsen til Arendal med Anna, Elsa og Olaf, når de drager ud for at redde kongeriget?
Og vi skal opdage styrken, tapperheden og venligheden fra Jasmine, Ariel, Tornerose, Belle og Askepot, der har inspireret generation efter generation. 

Showet lægger vægt på store drømme og eventyr og CSB Island Entertainment, der præsenterer Disney On Ice i Danmark, er 
meget stolte og beærede over, at det er lykkedes for dem, at stable så stor en produktion på benene, der garanteret vil give hele familien en fælles- og helt fantastisk oplevelse!
 

Der er taget et antal billetter fra til ArtSales i de 2 bedste kategorier, kategori O & A, som vi tilbyder vores kunder med rabat.
 


                                                                     Ballerup Super Arena logo
Ballerup Idrætsby 4, 2750 Ballerup


Disney On Ice Logo HvisBund 01

Fredag d. 20. januar 2023 kl. 17:00
Lørdag d. 21. januar 2023 kl. 10:00
Lørdag d. 21. januar 2023 kl. 14:00
Lørdag d. 21. januar 2023 kl. 18:00
Søndag d. 22. januar 2023 kl. 10:00
Søndag d. 22. januar 2023 kl. 14:00Normalpris O-billet kr. 529,-
ArtSales særpris pr. O-billet……………….........….kr. 499,-

Normalpris A-billet kr. 429,-
ArtSales særpris pr. A-billet……………………....….kr. 399,-


Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerforestilling og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest en måned forestillingen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 


logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44