FLYING SUPERKIDS
Glæd jer til at opleve hæsblæsende og glad underholdning for hele familien, når Flying Superkids besøger Valby Hallen mellem jul og nytår.

Udover forestillingen, som varer cirka 2 timer inkl. 20 minutters pause, giver billetten også adgang til KIA Family Park, som bliver sat op indendørs i Valby hallen som et stort aktivitetsområde, hvor der vil være rig mulighed for at slå sig løs i hoppeborge, deltage i workshops, danse med tidligere superkids og meget mere. KIA Family Park i Valby Hallen åbner 2 timer før forestillingen.
 

OM SHOWET
Forestillingen er fantastisk akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde. Et imponerende mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og imponerende spring. De to timers optræden indeholder alt fra fantastiske hulahop- og sjippenumre til utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af mere end 50 børn og unge i alderen 7-20 år.

Superbørnene elsker at optræde og det kan virkelig ses, når de står på scenen. Deres livsglæde er smittende og kombineret med deres imponerende kunnen, får publikum en oplevelse man ikke lige glemmer.
Der er virkelig lagt op til en skøn oplevelse for hele familien mellem jul & nytår i Valby Hallen - et show vi anbefaler!
 

 
Der er taget billetter fra til ArtSales i de to bedste kategorier, kategori 1 og 2, som vi tilbyder vores kunder med rabat.


Flying Superkids logo
VALBY HALLEN
Julius Andersens Vej 3, 2450 København 

Onsdag d. 28. december 2022 kl. 18:30 - Kia Family Park åbner 16:30
Torsdag d. 29. december 2022 kl. 14:00 - Kia Family Park åbner 12:00
Fredag d. 30. december 2022 kl. 12:00 - Kia Family Park åbner 10:00
 
Normalpris kategori 1, kr. 515,-

ArtSales særpris kategori 1....................kr. 475,-

Normalpris kategori 2, kr. 435,-

ArtSales særpris kategori 2....................kr. 405,-


Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før arrangementet og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

Flying superkids foto bundlogo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44