kglteater logo rgb
RAGNAROK
Hvem og hvad vil overleve når verden omsluttes af ragnaroks mørke i denne storslåede familieforestilling om det endelige slag mellem guder og jætter?
 
Krigeren Liv vågner målløs op i Asgård, gudernes verden, et evigt liv er belønningen for at have mødt sit endeligt på slagmarken. Her færdes hun blandt de guder, hun har æret og agtet hele sit liv: Odin, Thor, Frigg, Heimdal, Freja, dem alle sammen. Men det går snart op for hende, at alt ikke er, som det skal være i asernes verden. Ligegyldighed og meningsløshed hersker blandt guderne, evigheden trækker tænder ud.

Liv forelsker sig i Odins søn, Balder, der er plaget af onde drømme og varsler. Da Balders bange anelser går i opfyldelse og han møder sin død, vover Liv at tage turen til dødsriget for at overtale gudinden dernede, Hel, til at slippe Balder og lade ham vende tilbage til de levende. Men den svigefulde Loke spolerer Livs plan og vækker gudernes vrede. Optændt af hævntørst og raseri, rejser de en mægtig hær til det endelige opgør med Loke, jætterne og mørkets skabninger. Liv kan kun se på, mens gudernes moral krakelerer i deres iver for at stå så stærkt som muligt og skellet mellem godt og ondt fortoner sig i tågerne. 
Det hele ender i ragnarok, hvor forbindelsen mellem guder og mennesker spændes til det yderste - og måske lidt til.

Kim Fupz Aakeson fletter flere af den nordiske mytologis mest kendte myter sammen i en humoristisk og tankevækkende fortælling, der er skabt til det store format i Dyrehaven og Heinrich Christensen iscenesætter med garanti for kamp og magi!

Oplev denne eventyrlige, sjove, spændende og storslåede forestilling i Ulvedalene, i Dyrehaven nord for København i forsommeren 2023.

Forestillingen anbefales fra 8 år.
 
 

 

ragnarok logo
DYREHAVEN 2023


Der er taget gode A-billetter fra til ArtSales til følgende udvalgte
forestillinger, som vi tilbyder vores kunder med rabat

(begrænset antal)

 

Lørdag d. 20. maj 2023  kl. 20:30
Onsdag d. 24. maj 2023 kl. 20:30
Torsdag d. 25. maj 2023 kl. 20:30
Fredag d. 26. maj 2023  kl. 20:30
Lørdag d. 27. maj 2023  kl. 20:30
Onsdag d. 7. juni 2023   kl. 20:30
Torsdag d. 8. juni 2023   kl. 20:30
Fredag d. 16. juni 2023   kl. 20:30
Lørdag d. 17. juni 2023   kl. 20:30
Fredag d. 30. juni 2023   kl. 20:30


de grå dage betyder udsolgt


Onsdag
(normalpris voksen kr. 550,-)
ArtSales særpris voksen A-billet...............kr. 525,-
ArtSales særpris ung 12-24 år A-billet.......kr. 336,-
ArtSales særpris barn t.o.m. 11 år A-billet kr. 282,-Torsdag/fredag/lørdag

(normalpris voksen kr. 600,-)
ArtSales særpris voksen A-billet...............kr. 575,-
ArtSales særpris ung 12-24 år A-billet.......kr. 366,-
ArtSales særpris barn t.o.m. 11 år A-billet kr. 307,-Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen inden kl. 15:00, skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 3 uger før forestillingen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44