Folketeatret logo

BODILPRISEN 2023
 Danmarks ældste filmpris uddeles i år lørdag d. 25. marts 2023
BODILPRISEN 2023
2023-udgaven af Danmarks ældste filmpris Bodilprisen, bliver et storslået gallashow på Folketeatret i København lørdag d. 25. marts 2022. 
Du kan komme med på den røde løber, når Danske Filmkritikere byder velkommen til en festlig og eksklusiv aften, hvor årets bedste filmpræstationer skal hyldes!

 
Huxi Bach Bodil 23Huxi Bach Bodil 23Huxi Bach Bodil 23

Det bliver satiriker Huxi Bach, der som vært vil føre gæsterne og de nominerede igennem aftenens 14 prestigefyldte priser.

Huxi Bach har med skarpsindig humor, satirisk timing og musikalsk intellekt cementeret sin position i det danske medielandskab. Han startede sin karriere som tv- og radiovært på mange hitprogrammer, men er i dag mest af alt kendt som en af landets kvikkeste satirikere, der med sine tankevækkende kommentarer og underfundige pointer altid er garant for humor med substans. 

De helt store topscorer blandt de nominerede, forventes offentliggjort her på siden i starten af marts 2023

Vær' med til en fantastisk festlig aften sammen med de dygtigste inden for dansk film. Gør dig klar til den røde løber og et brag af et gallashow.
 

 
BodilLogo

PROGRAM
18:30
Dørene åbner med rød løber
Der udleveres goodiebags til alle gæster med lidt drikke og snacks. 


20:00
Award show og prisuddelingerne

22:30
Showet slutter og du kommer med til efterfest på Folketeatret.
Der serveres Bodil-kage for både publikum, vindere og nominerede og baren er åben.


Der er taget gode kategori A-billetter fra til ArtSales som vi sælger til vores kunder til særpris i begrænset antal


 
 Folketeatret logo
Nørregade 39, 1165 København K 
 
ArtSales særpris pr. billet.....................kr. 460,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
Der udleveres goodiebags til alle gæster med lidt drikke og snacks.


Normalpris:
Det er helt særligt, at ArtSales tilbyder vores kunder A-billetter, der ellers ikke sælges i løssalg, da de er reserveret til involverede.
I løssalg kan man købe kategori B, C og D. Normalprisen for kategori B er kr. 530,- ekskl. ordregebyr.  logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet direkte fra arrangøren, men senest 3 dage før showet og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44