operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
RUNDVISNING & MAD I OPERA CAFEEN
RUNDVISNING I OPERAEN
GUIDET RUNDVISNING I VORES SMUKKE OPERAHUS...

En guidet rundvisning der starter i Operaens smukke foyer, der med sine rene linjer, Olafur Eliassons lysskulpturer og udsigt over Københavns Havn, omfavner den blanke ahornskal omkring Store Scene. Se Per Kirkebys kobberrelieffer og Per Arnoldis Opera-bomærke støbt ind i foyergulvet.

Efterfølgende skal vi ind i den kæmpestore sal, som er noget helt andet at se uden publikum og vi kommer bag scenen, hvor de enorme, flytbare scenefelter gør det muligt at opføre flere forskellige forestillinger samme dag. Se kontrasten fra Store Scene til Takkelloftet, hvor scenens fleksibilitet er i centrum. Der er både meget at se og fortælle. Den smukke bygning gemmer allerede på mange historier.

Rundvisningen varer ca. 75 minutter og gennemføres på kunstens præmisser, dvs. med hensyn til aktuelle opsætninger.

Efter rundvisningen er der reserveret plads til jer i Opera Caféen på 1. sal, hvor der bydes på en lækker hjemmelavet sandwich samt en stor Humlefryd/øl, et glas vin eller en sodavand. 
Der serveres som udgangspunkt sandwich med kød til alle vores gæster med mindre man senest en uge før arrangementet, giver ArtSales besked om at man ønsker sandwich med fisk eller vegetar som er de 2 alternative muligheder.
 


operaen logo

PROGRAM
Mød op 10 min. før rundvisningen til venstre for hovedindgangen.
17:00 Rundvisning med guide
18:15 Opera Caféen hvor der serveres sandwich & drikke

_________________

Onsdag d. 8. marts 2023 kl. 17:00
Onsdag d. 26. april 2023 kl. 17:00
Onsdag d. 10. maj 2023  kl. 17:00

Torsdag d. 1. juni 2023   kl. 17:00


PRIS PR. PERSON

For hele arrangementet inkl. rundvisning & mad..........kr. 295,-

inkl. moms & alle gebyrer
lys grå betyder at arrangementet er udsolgt
_________________

Arrangementet inkluderer guidet rundvisning i Operaen og efterfølgende lækker hjemmelavet sandwich samt en stor 
Humlefryd/øl, et glas vin eller en sodavand i Opera Caféen på 1. sal


logo maske

BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING, BETALING & MINIMUMS DELTAGELSE
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til jer, så I kan sætte kryds i kalenderen. 


Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et minimum antal deltager, for at vi kan gennemføre. Vi mailer først fakturaen til dig til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 


RESERVATION UDEN BINDING

Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til jer og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.


AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44