Koncerten er aflyst
Har du købt dine billetter gennem ArtSales, skal du blot maile dit konto nr. til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller til din kontaktperson inden d. 8. september 2023, så refunderer vi det fulde beløb.
Har du købt dine billetter et andet sted, skal du henvende dig til dem, så kan vi ikke hjælpe dig. Docken logo
- KØBENHAVN -
INCOGNITO
Incognito er et 12 mands der har fusioneret soul, funk, hiphop og disco med gamle jazz- og funknumre. Ideen for Incognito var at få jazzen tilbage til dansegulvet, hvor den blev født. Nu fejrer bandet sine 44 år på scenen, dog med udskiftning af nogle af medlemmerne, så de altid er top kvalitet og "rythm".
Incognito har dybe rødder til 1970’ernes jazzy-funk-soulmusik, hvor glæden til musik og livet var to nøgleord, så du kan godt pudse danseskoene til en glad fredag aften i Docken med masser af funky swing musik.

Alt deres musik er danseglad musik og hits som du garanteret kender. Det er en koncert der er værd at opleve fordi man bare bliver glad!...
Alle pladser til koncerten er ståpladser og ArtSales tilbyder vores kunder kr. 130,- rabat til. 
 

DANS VIDERE EFTER KONCERTEN
Efter koncerten fortsætter festen med natdiskotek til kl. 03:00, hvis man har lyst at danse videre, så alle kan godt kridte danseskoene. I hvert tilfælde hvis I kan lide at danse til funkmusik fra 1970’erne og to årtier frem. Natdiskoteket er med i prisen for alle koncertgæster.
 
 


AFLYST!

 
Incognito logo
Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 
 

20. oktober 2023 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 130,- PR. BILLET HOS ARTSALES

ArtSales særpris ståplads……...…………kr. 365,-
 
Normalpris ståplads kr. 495,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44