Eventyrteatret logo
Et Juleeventyr
En ny fortolkning af Charles Dickens klassiske historie i Tivoli julen 2023
ET JULEEVENTYR I TIVOLI
Eventyrteatrets juleforestilling i Glassalen i Tivoli ”Et juleeventyr”, er en nyfortolkning af Charles Dickens udødelige klassisker, dramatiseret af Bo Skødebjerg med musik af Stuart Goodstein.

Der er både gys og grin, når de tre juleånder opsøger den stenrige Nisse for at lære ham, at livet og ikke mindst julen handler om gavmildhed og næstekærlighed. Til sidst indser og forstår han, at han har givet afkald på sin store kærlighed, for at dyrke sine penge. Men heldigvis finder han glæden ved at give til andre og kan fejre julen med familie og venner.

Kom i eventyrlig julestemning med en stemningsfyldt julemusical, for hele familien, som er fyldt med iørefaldende sange og forrygende dansetrin.  
Årets juleforestilling tager børn og forældre med på en rejse ind i en forunderlig fortælling og et spændende univers, og tryllebinder alle fra start til slut.

Tag børnene med til en skøn dag i Tivoli til det årlige julemarked og oplev Eventyrteatrets eventyrlige ”Et Juleeventyr”.
 


Tivoli logo
GLASSALEN

 De absolut bedste pladser i salen (forreste rækker) er reserveret til ArtSales til nedenstående forestillinger
og vi tilbyder vores kunder rabat på billetterne.

Søndag d. 26. november kl. 12:00
Søndag d. 26. november kl. 14:00
Lørdag d. 2. december    kl. 12:00
Søndag d. 3. december   kl. 12:00
Søndag d. 3. december   kl. 14:00
Lørdag d. 9. december    kl. 12:00
Søndag d. 10. december kl. 12:00
Lørdag d. 16. december  kl. 12:00
Søndag d. 17. december kl. 12:00
Søndag d. 17. december kl. 14:00
 

 ArtSales særpris pr. billet...................kr. 265,-

"lys grå betyder at vi ikke har flere billetter"

normalpris pr. billet kr. 290,-
inkl. moms & alle gebyrer


Billetterne gælder samtidig som entre til Tivoli
 
 
logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer, dato/tid og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du ligeledes navn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men de er taget fra til dig og du modtager dem senest 2 uger før forestillingen
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44