THE AMY WINEHOUSE BAND
The Amy Winehouse Band

A CELEBRATION OF HER MUSIC LIFE AND LEGACY PERFORMED by AMY’S ORIGINAL BAND


Denne unikke og nostalgiske koncert fejrer Amys æra og musik. Koncerten er den eneste, der helt autentisk, genskaber Amy Winehouses lyd, musik og liveoptræden. Musikerne er Amys originale bandmedlemmer ført an og instrueret af Dale Davis, som både var Amys kapelmester, bassist i bandet og nære ven siden begyndelsen af hendes karriere. Frontfiguren er den unge og skønne vokalist Bronte Shand.
En storskærm med billeder, bidrager til at gøre denne koncert uforglemmelig, du kommer ikke tættere på den originale Amy Winehouse lyd!

Amy Winehouse var for så mange den absolut største kunstner i sin generation. Hun er savnet af alle, der elskede hende og hendes musik. Tag med på en glædelig og følelsesladet rejse for at fejre Amys utrolige sangkatalog med de musikerne, der kendte hende bedst og hjalp med at skabe hendes tidløse lyd, både på scenen og i studiet. Publikum vil få fornøjelsen af alle Amys største hits såsom 'Rehab', 'Back To Black', 'Valerie', 'Love Is A losing Game', 'Tears Dry On Their Own', 'I'm No Good' og mange flere.
 

‘The most authentic Amy Winehouse retrospective I’ve ever heard’
Chris Welch Melody Maker

‘Both the music and vocals were astonishing. It felt like the real thing’
Metro News Holland

‘It was a beautiful and emotional experience to be back amongst Amy’s fans and followers’
Clapham Grand London

‘Truly an honour to hear this amazing band once again. I shut my eyes and I was listening to Amy’
Waterfront Norwich
 


De bedste pladser midt for i salen, er taget fra til ArtSales og vi tilbyder vores kunder rabat på billetterne

 
UDSOLGT!
 
Bremen logo
Nyropsgade 39-41, 1602 København


6. november 2023 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 495,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 470,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 520,-

 
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44