FOREVER KING OF POP
Internationalt show i verdensklasse kommer til Tivoli i København

Et fantastisk show er på vej til Tivoli, "Forever King Of Pop". Til ære for en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation, Michael Jackson, er dette storslåede show en fejring af hans lange og usammenlignelige karriere. Publikum kan forvente en aften med maksimal energi. Det er produceret med 21 artister på scenen, fantastisk iscenesættelse og audiovisuelt design. Showets kunstnerisk kvalitet er ekstrem høj med professionelle og dygtige sangere, musikere og dansere. 

Publikum skal opleve alle Michaels Jacksons' største hits og showets mange dansere, giver musikken nyt liv og præsenterer hans legendariske liveoptræden og ikoniske dans, så autentisk at man skulle tro han selv var med...
 


“The show is too good to be true. I thought I saw Michael there...”
Joseph Jackson - father

“Is not only his talent and his music, on stage, but also his heart. I ́d like to see this show in Broadway.”
La Toya Jackson - sister

“The show is great, everyone did a wonderful work.”
Jermaine Jackson - brother
Forever Banner


Vi har få A-billetter tilbage til dette arrangement, som vi tilbyder vores kunder rabat på billetterne
Tivoli logo
KONCERTSALEN


18. februar 2024 kl. 19:30

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 590,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 560,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 630,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44