EKSKLUSIV FORPREMIERE
NATTEVAGTEN - DÆMONER GÅR I ARV
Nu kommer fortsættelsen på Nattevagten fra 1994, Nattevagten 2 eller Nattevagten - Dæmoner Går i Arv og Nikolaj Coster-Waldau vender tilbage i sin gennembrudsrolle som nattevagten Martin, sammen med Kim Bodnia, der spillede kammeraten Jens og Ulf Pilgaard som psykopaten Wörmer... ArtSales inviterer til forpremiere.


I Nattevagten - Dæmoner Går i Arv er den tragiske hændelse på Retsmedicinsk Institut for knapt 30 år siden aldrig blevet glemt.
Datteren Emma (Fanny Leander Bornedal) har taget et job som nattevagt selvsamme sted, der drev hendes mor Kalinka til selvmord og som hendes far Martin lever med alvorlige mén efter.

Elefanten i rummet er den fortrængte fortælling om, hvordan den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer (Ulf Pilgaard) næsten dræbte Emmas forældre, som kun i allersidste øjeblik blev reddet af vennen Jens. Siden dengang har de alle været hjemsøgte af erindringen om den nat og i fortielsen er Emma vokset op og har arvet forældrenes traume.

Emma beslutter sig for at udrede, hvad der egentlig skete dengang med Wörmer og får iværksat et uautoriseret møde med ham i hans isolationscelle. Men oplevelsen trækker den dømte kommissær ud af sin koma og sætter en kæde af skæbnesvangre begivenheder i gang. Nu starter et blodigt hævntogt mod alle dem, som i sin tid beseglede Wörmers skæbne… 


Ole Bornedal står bag manuskript og instruerer fortsættelsen, som han også gjorde på den originale film, samt den amerikanske genindspilning fra 1997, Nightwatch. På den stjernespækkede rolleliste finder man blandt andre også Paprika Steen, Sonja Richter, Alex Høgh Andersen og Christopher Læssø.

Nattevagten medvirkende


Filmens premieredato i de danske biografer er fremskyndet til d. 14. december 2023
Forpremiere/premiere kan arrangeres i andre biografer i landet ved min. 60-70 pers. afhængig af ledige sale og byerPALADS KØBENHAVN
10. november 2023 kl. 18:30

Pr. pers.............................kr. 125,-

Inkl. moms & alle gebyrer

Lys grå betyder at arrangementet er udsolgt

 
 

 logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING, BETALING & DELTAGERE
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi en mail der bekræfter at billetterne er taget fra til jer, så I kan sætte kryds i kalenderen. Du hæfter nu for din bestilling.


Forpremierevisningen kræver et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Vi sender først en faktura til dig pr. mail til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 
Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet pga. manglende deltagelse, får du senest besked 1 uger før.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og ønsket dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen inden kl. 16:00, skal du kontakte os med det endelige antal, ellers hæfter du for det antal du har reserveret.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem pr. mail - allersenest 3 dage før.


AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44