LØVERNES KONGE
Cinema Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Steven Ellery

Et ensemble på 60 medvirkende bestående af kor, solister og orkester, tager os gennem det Oscar-vindende soundtrack, af filmmusiklegenden Hans Zimmer, til Disneyfilmen Løvernes Konge med blandt andre, hittene af Sir Elton John, "Hakuna Matata", "Circle Of Life" og "Can You Feel The Love Tonight".

Alle kender filmsoundtracket til Disneys Løvernes Konge og historien om løveungen Simba, der leder efter sin plads i livets evige cyklus.
Koncerten i Det Kgl. Musikkonservatorium er en skøn koncert med alt den musik vi kender fra filmen og også med et antal sange fra musicalen af samme navn.


Løvernes Konge 24 2  Løvernes Konge 24 3  Løvernes Konge 24 4
 
 

De bedste pladser i salen, er taget fra til ArtSales og vi tilbyder vores kunder rabat på billetterne
LionKing Logo
Det Kgl Musikkonservatorium logo
Rosenørns Alle 22, 1970 Frederiksberg

29. januar 2024 kl. 19:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 580,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 555,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 630,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44