THE SHOW A TRIBUTE TO ABBA
ABBA står på scenen, det er d. 6. april 1974 i Brighton, England, hvor det Europæiske Melodi Grand Prix afholdes. Hvad ingen på dette tidspunkt ved er, at denne aften er startskuddet på ABBAs legendariske karriere, der indskriver dem som en sværvægter i musikhistorien.
De vinder Grand Prixet med sangen Waterloo og lægger efterfølgende hele verden ned med deres endeløse række af hits, som indtager førstepladserne på de internationale hitlister og i alles hjerter. 

”THE SHOW – a tribute to ABBA” hylder i 2024 50-året for ABBAs gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe, der blev verdens bedst sælgende kun overgået af The Beatles. Jubilæumsshowet vil byde på en kavalkade af ABBAs største hits gennem tiden og også sange fra det helt nye album, Voyage, der udkom i 2021.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft over 20 års imponerende succes i hele verden. Publikum vil se dem igen og igen! 
 
Det er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA! Det der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans overgiver sig. De to sangerinder blev castet efter at de vandt et stort svensk talent show på svensk TV, hvor de optrådte som ABBA pigerne.

Musikken i THE SHOW bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman.
Oplev et fantastisk jubilæumskoncert show i Det Kgl. Teater d. 14. april 2024 med alle de sange man aldrig bliver træt af at synge med på.
 

Der er taget gode A-billetter fra til ArtSales, som vi tilbyder vores kunder med rabat

 
UDSOLGT


THE SHOW LOGO 1200
kglteater logo rgb

14. april 2024 kl. 16:00
14. april 2024 kl. 20:00


ArtSales særpris pr. A-billet…………………….....…..kr. 590,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk…..….kr. 550,-


Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
(Normalpris kr. 620,-) 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44